fredag, oktober 19

Sätt färg på mig

På väg hem från seminariet i eftermiddags leddes jag in av mig själv på flaggskepps-H&M. Vägrar mamma-avdelningen, än så länge iallfall. Bara tråkkläder där. Många vida vanliga H&M-klänningar funkar fint. Lite sugen på en färgklick. Knallgult? Cerise? Blåblått?

Men nä, jag köpte ingen klänning. Jag sparar mina slantar till bättre tider.

PS. Hur kommer det sig att det finns många fina klänningar i H&M-butikerna men att det alltid bara är tråk i nätbutiken? Jag får känslan av att där är samma plagg år efter år efter år efter...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Håller som vanligt med .-) Känns som de tror att de som handlar på nätet är ointresserade av mode och är minst 55 år...Trist när man som småbarns mamma försöker hitta de snygga klänningarna som sina barnlösa kompisar paraderar med :-) Blev glatt förvånad över att hitta tunikan i jeansblå chemise med fickor framtill på nätet. Klickade hem den ögonblickligen och 2 veckor senare så har jag och minst 3 mammor på kyrkans öppna förskolan samma tunika :-)

Linda K sa...

jessica e: fler med god smak alltså ;)

Anonym sa...

Håller med. Nätshopen är ett ökenträsk. De säljer ju inte HM trend.
Jag är inne i en förvirrad snålhetsperiod nu igen. Vågar knappt gå in på HM för så köper jag ngt omedelbart. Sen lämnar jag tillbaks det. Har också hår och färgkris. Vill ha färger. Men vilka.... Vilsen.

Anonym sa...

P.S. Det hade varit enkelt att vara gravid och ta ett break från alla "klädproblem". Fast där får jag nog inte mycket medhåll. D.S.

Linda K sa...

cicci: men om du lämnar tillbaka är det ju ingen fara. jag röstar på rosa hår :D

varför sluta vara fin för att man är gravid?

Anonym sa...

Oj då..jag menade inte alls att sluta vara fin när man är gravid. Jag var (enligt mig själv.. :) ) jättefin då. Men jag upplevde ett annat lugn och en annan förnöjsamhet med de få (väl valda) plagg jag hade. Habegäret tog lite siesta om man säger så. Nej, att gå ner sig i sunkträsket bara för att man är gravid, stöttar jag inte. /Ha en bra helg!

Linda K sa...

cicci: fattar. men jag kan liksom inte ge mig... helg på dig med! :)