fredag, oktober 26

Du tycker som jag, älskling

Nu när vi äntligen har fått bygglov börjar vi planera hur vi vill ha det i sovrum, arbetsrum och framför allt badrum. Maken och jag brukar vara trivsamt överens om vad som är snyggt och hur vi vill ha det. Men de senaste dagarna har jag fått säga till på skarpen flera gånger när han fladdrar iväg i de mest märkliga resonemang. Vi ska ha det klassiskt snyggt, sånt som man inte tröttnar på efter ett par år för att det känns hopplöst omodernt. Och det håller han ju med om, om än lite gnisslande.

Badkarsdiskussionen var intressant. Maken pratade jacuzzi hit och bubbel dit, men kom till insikt. Nu blir det något sånt här istället.

- Du och jag, maken.
- Du och jag, hustrun.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det karet är snyggt, och det som jag hade på bild häromdagen - ägg liksom - najs :)

Anonym sa...

Vart skall ni ha serverrummet?

Linda K sa...

hedgehog: stilrent ska det va!

dtk: det har i redan.

Anonym sa...

Tycker jacuzzibadkar är gräsliga (i stil med gillestuga som du skrev om tidigare). Vi håller på som bäst och letar hus och jag får rysningar av alla läskiga "lyxigt nyrenoverat badrum med hörnbadkar med jacuzzifunktion" - då vägrar jag gå på visningen eller kräver att vi lägger in i budget att göra oss av med fanskapet.

Linda K sa...

annalena: jag vägrar också, det är inte vackert.

Anonym sa...

Oj, for et flott badekar! Er det lov å spørre om hvilket merket det er?

Anonym sa...

jaccusi är skönt någon gång då och då. ett snyggt, tyst badkar är skönt alltid.min dröm är ett stort badkar, där jag kan ligga med vattnet över axlarna och titta ut genom ett runt fönster-kajutakänsla!

Linda K sa...

anne: jag vet inte om det blir precis det, men den stilen iallafall. du hittar badkaret på www.westerbergs.com!

mum: jag är ingen långbadare, så snyggt går före bubbel för mig :)

Anonym sa...

Jacuzzi är helt klart överskattat. Vi har haft det på ett ställe (ofrivilligt) och vi använde det inte en enda gång. Nä, kör på det snygga ni hittat eller på ett fint gammalt ett med tassar mitt i badrummet, och en bokhylla intill med feelgoodböcker och glansiga tidningar ;)

Linda K sa...

sofia: schyrre!