onsdag, oktober 24

Som en snigel på ögat

Okej, helt uppsvullna ögonlock sen gårkvällens kaskadgrinande framför House. På det en förkylning som till viss del satt sig på vänsterögat. Det känns hela tiden som jag ska nysa från ögat. Helt klart obehagligt. Vem vill nysa loss en lob, liksom?

Undrar om det blir bättre eller sämre av att jag har linser idag?

10 kommentarer:

Anonym sa...

jag gissar på att det kanske bli lite sämre. hoppas du inte nyser bort linsen bara :)

Linda K sa...

hedgehog: stannar ögat är jag nöjd :)

Anonym sa...

HAHAHAHA. Det där var det roligaste jag läst på länge. Ingen lob i maten hoppas jag :)

Linda K sa...

sicilia: ha ha ha! gud förbjude!

Marie sa...

Nysande ögon är det värsta som finns. Förkylning och lins är väl ingen höjdaridé som jag har förstått det - fast det är möjligt att det funkar så länge man har cykelhjälm? :)

DU förresten, vad jag svor häromdagen när jag passerade en av hundratalet secondhandbutiker här i krokarna, svärandet p.g.a. att jag inte hade mobilen (kamera) med mig. Vad ser jag där i fönstret, om inte en BILHJÄLM, exakt som en av dem farsan släpade hem på 70-talet. Ska se om den är kvar när jag irrar förbi nästa gång, MED mobil.

Linda K sa...

mårr: alltså nu känner jag mig ÄVLDIGT hjälmförknippad. jag sk avslöja i förtroende att det finns dagar jag knappt har hjälm alls ;)

Anonym sa...

Farligt farligt. Har en kompis som gjorde misstaget att ha linser när hpn var görförkyld, Det var inte bara linsen som lossnade..

Linda K sa...

maria: hos mig var det bara det, phu!

Marie sa...

Det är nog bara min egen lilla koppling, eftersom jag liksom drog mig de där bilhjälmarna till minnes här när Det Stora Cykelhjälmsdebaclet utspelades i din blogg.

Personligen är jag övertygad om att du tar av den, åtminstone ibland.

Linda K sa...

mårr: det vet man ju inte... ;)