tisdag, september 12

Skopåse

Detta kan vara den sötaste leverans jag någonsin fått hem i brevlådan.UPDATE: Det var såklart dom söta Ganni-skorna från Mint&Vintage. Mjuka och sköna till max.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska åka till Stockholm i helgen och tänkte höra med dig om du har några bra tips på vad man bör se och göra när man är i Storstaden. Vi är två par som åker upp fredag till söndag. Söndagen är vikt för Barkaby och lördagkvällen för teater, i övrigt är dagarna oplanerade.
Jag har läst din blogg över ett år och tycker den tillsammans med Ebbas är de bästa jag har hittat.
Fortsätt med bloggandet, det skulle bli riktigt tomt utan den!
Kram Tina

Anonym sa...

Vad gulligt och personligt på något sätt.

Linda K sa...

vintagejessica: ganni-sandalerna :)

tina: vad glad jag blir, tack! Uj det finns hur mycket som helst att göra i storstaden! Man kan ju alltid springa i butiker om man har shoppingintresse ;) Annars älskar jag att gå på Moderna museet. En bra fotoutställning där nu. På Nordiska museet är det en utställning om Garbo som jag inte sett men skulle vilja se. På slottet kan man gå och titta på drottningens nobelklänningar genom åren. Helt underbara! Men sånt kanske inte männen i sällskapet uppskattar... I Gamla stan är det ju mysigt att strosa runt. Och på Söder kan man tillbringa en evighet. Som småbarnsmamma är jag rätt dålig på vad som gäller kvällstid, men runt Stureplan finns det väl en del smått och gott. Hör gärna av dig igen om du undrar över ngt speciellt! Ha en toppenhelg! kram :)

makeupyourmind: precis, med guldhjärtan och adresslapp skriven för hand.

Anonym sa...

Paketet är faktiskt helt underbart! Jag bor i Finland och beställde från Mint & Vintage. Leveransen var jättesnabb och inne i paketet fanns ett handskrivet kort och samma fina guldhjärtan. Vad glad man blir! Grattis för sandalerna förresten! För min del blev det en fin cachmerekofta från Ganni. :)

Emelie sa...

ahh vad gulligt!

Linda K sa...

anna: verkligen suveränt. grattis till koftan! :)

emelie: ja visst!?

Anonym sa...

Ååå så sött! Nu vill man ju beställa bara för förpackningens skull. :)

/Sanna

Linda K sa...

sanna: mmm :)

Linda sa...

don efter person, Linda!

Linda K sa...

linda: gulel dej :)