tisdag, september 26

Lady madonna

Vi har en kitchigt toalett med diverse madonnor och annat småreligiöst hemma. Utmanad av Shit Pommesfrites visar jag nu mina donnor, krucifix och småtavlor inköpta på diverse resor.Och sen, helt oförklarligt, påstår maken att Seattle Spaceneedle passar in i den heliga skara. Jag låter honom hållas.

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Va fiiiiina. Det var lite mer kitschiga, men ack vad fina. Jag är helt kär i den högst upp till vänster. Ett stalltips: Bjud aldrig hem mig på middag. Jag kan inte lova att jag inte kommer att rafsa ner allt i handväskan.

Linda K sa...

kerstin: ha ha ha! jag får muddra dig innan du går :P

Linda sa...

tack för det! härmed lovar jag att köra ett tema på vår nya gästtoalett. kanske inte madonnor, men väl något annat samlingsbart. amen.

Linda K sa...

linda: ser fram emot det! :D

Anonym sa...

Vad fint!!! Min favorit är den högst upp till höger! Var är den inköpt? Finns det någon butik i Sverige med många glasbubblor med världar/Figurer inuti? Älskar sådana, hänger nog kvar sedan barndomen på 70-80 talet. Min dröm när jag var 6 år var en ros i en glaskula.....Behöver jag säga att det idag är min mardröm :-D

Linda K sa...

jessica: det är faktist ett sånt där tredimensionellt vykort i ram. minns inte riktigt varifrån. brukar köpa mina madonnor mm utomlands, men jag tycker man kan se sånt lite här och var i kitchiga butiker. Säkert en del på söder, om du bor i sthlm? Ha ha ha jag vet precis hurdan glaskula du menar, måste ha varit varje småflickas dröm :D

Anonym sa...

Ok, ska titta runt. Är söder om söder böna :-)

Linda K sa...

jessica: jasså! ja då vet du kanske bättreän jag :P

/norrortsdonna