måndag, september 25

Lunchlista

Hämningslöst kastar jag in en liten lista i bloggen. Som jag hittade hos Kerstin. Lämplig lista med tanke på mina nya löften...

Mitt bästa köp: vårat hus
Mitt sämsta köp: en fejk Hermésväska, kom inte ens i närheten...
Mitt dyraste köp: också huset
Mitt billigaste köp: betalade 100 spänn på en second hand-butik för min Mulberryagenda (den på bilden högst upp i bloggen)
Mitt senaste köp: den grå Rodebjervästen, nej förresten friskiskort!
Mitt nästa köp: aaaaaahhhhhhh *hör inte ser inte säger inget*
Mitt önskeköp: ett större hus?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh, herregud är det sant med Mulberryagendan?!? Helt otroligt. Grattis, grattis, grattis. Det där kan du leva på resten av ditt liv.

Anonym sa...

En snikleser (og bibliotekar i tillegg!) står frem! Kjempekjøp på agendaen, alltid morsomt å gjøre kupp! Mitt beste kjøp er forøvrig en Stephane Kelian veske, kjøpt på Fretex (Myrorna) for 30 kr, så den i et butikkvindu rett etter, der kostet den 4000:-))
Liker forresten stilen din! Nå fikk jeg også lyst til å bruke mitt Mulberryskjerf, er såååå fine farger i det!

Linda K sa...

kerstin: galen men sant, jag trodde det var en nolla för lite på prisalappen. Den var ganska sliten men efter lite upputsning blev den som bättre begagnead :)

mettan: visst är det kul när man gör riktiga kap! gratts till väskan :) Min Mulberryhalsduk åkte fram för första gången idag, gossig och skön att ha om halsen i höstvädret.

Anonym sa...

Vart bor du nånstans? Själv har jag hus i Sthlmstrakten, det är givetvis det dyraste som jag köpt. Dock är det en investering, en bra sådan =)
By the way, jag tycker du klär dig så snyggt. Själv har jag svårt att veta vad som passar mig. Du extraknäcker inte som personlig-rådgivare-vid-shopping?

Linda K sa...

linda h: bor i Danderyd. En prima investering :D

Tack vad snällt. Men vet du, när jag knallar med kompisar i affärer ibland blir det nästan ändå aldrig så att dom köper det jag rekommenderar. Jag tror jag kan min stil men kanske inte andras så bra?