onsdag, september 13

Komplimang

Det är alltid lika kul när bloggläsare kommenterar och berättar om saker. Och när man får beröm är det extra roligt. I morse fick jag denna sköna kommentar som jag hoppas det är ok att jag visar upp här i skryta-med-mig-själv-syfte:

Linda!

Gillar din blogg! För att visa min uppskattning så skall jag berätta om hur min vardag ser ut. Efter att ha varit mammaledig har jag nu krupit fram ur gömmorna och börjat jobba igen. Jag har fått tre barn på fyra och ett halvt år, så mina Filippa K kostymer byttes ut mot jeans och något så när moderna toppar (helt trendig har jag ju aldrig varit). Nu har jag alltså återvänt till vuxenlivet på ett jobb omgiven av mestadels 50+ män. Varje morgon kör vi stenhårt efter tidsschemat för att få upp och iväg alla (inte minst min man). Andra aktiviteter är att jaga treårig dotter med tovigt hår för att få till det med kammen – och jag ger mig inte. På med kläder, ta med väskor och in i bilar. Lämna på dagis, puss och hej. Olaglig körning till jobbet och sedan PUST! Då innfinner sig morgonfriden. En stor kopp grönt té framför datorn och så ett besök hos Linda.

Jo, så är det. Jag behöver varva ner med något långt från barnens värld och den strikta jobbvärlden. Sedan är jag reda att sitta fint på möten! För mig är du ytlig med hjärna (det är menat som en STOOOR komplimang) och det passar mig.

TACK!/Flisan

Tack själv, Flisan! :)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du uppskattar min åsikt, jag menar det verkligen!

Mitt dilema med omlottkavajen är färgen. Är röd för "lusekoftig"?
http://www.folkart.se/produkt.php?pid=453
Är beige för, ja, beige?

Ge mig ett expertråd nu!

/Flisan (som inte bör surfa på arbetstid)

Linda K sa...

flisan: se Smått och gott :)

Emelie sa...

förstår att du blev glad!

Anonym sa...

Linda, dig kan man alltid lita på. Jag klev upp imorse med modet i tårna, ingen lust till nånting, ville bara gå och lägga mig igen. Så surfar jag in till dig och läser igenom den senaste veckans inlägg (ligger lite efter med det mesta) och helt plötsligt sitter jag med ett leende på läpparna. Du gör vardagen glammig och rolig! TACK!

Linda K sa...

emelie: :)

lindisen: åh vad kul att höra, tack själv! Kanske springer på varann i Borås, ska dit ikväll :)

Anonym sa...

Ska du det? När, var, varför? :) Skulle vara jättekul att träffa dig! Byta nummer? ;)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Linda K sa...

lindisen: pluggar på distans på bhs, ska dit för att lägga fram vår rapport. kommer ikväll, åker på fredag eftermiddag. Bor på City Hotell, eller vad det heter...
Maila mig (klicka på lilla kuvertet med pil bredvid kommentarerna) så kan vi få telefonnummer och höras? :)

Anonym sa...

Hmm.. jag tror jag lyckades.. annars kan du ju maila mig på linda@lindah.net. Det hade varit jättekul att ses! :)

Linda K sa...

lindisen: mailar!

Anonym sa...

Okej.. jag hoppas verkligen inte du har mejlat än för jag har inget fått.. :/ Har du inte så gööör det då! ;)

Anonym sa...

här kommer mer beröm:
Du levererar alltid så sköna inlägg och kommentarer som piggar upp mig! Sedan är du så faaaasligt snygg i dina outfits och så blir jag lite avis över alla fynd du gör. Och ja, så det viktigaste också (precis som Flisan skrev) hjärna med snygg yta! :)

/Sanna

Linda K sa...

sanna: gulle dej, nu blev jag glad efter att ha haft diverse motgångar under morgonen. Tack! :)