fredag, april 14

Fru Lindas känsla för calida

En och annan har uppmärksammat min kärlek till Calidalinnet. Utomordentligt att ha under allt. Jag vet inte riktigt vad min favorit- tillika enda modell heter (har dom namn?) men så här ser det iallafall ut. Finns inte i mindre storlek än 40, men det är så slimmat att det funkar ändå på mig. Borde kanske börja upptäcka andra modeller också. Tips?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Calida har klockrena saker! har haft deras saker sedan jag var lite och mamma köpte deras saker på NK barn till mig. Det va tider det!:)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

Polly sa...

Calida do not works for me. Jag är felskapt. Jag skyller på brösten i vanlig ordning. :)

Fast jag har iofs bara provat ett av deras linnen, och det var inte detta. Är det slätt eller ribbat? Var shoppar du dem?

Linda K sa...

sophie: dom är super :)

polly: ribbat. Har köpt mina på NK, men dom finns nog lite här och var :)

Anonym sa...

Saknar linnen som är tillräckligt långa.HATAR när de glipar.

Linda K sa...

anci: dessa är långa och bra. Dessutom "rynkar" dom sig nertill, ser gulligt ut :)

Emma sa...

Jag har ofta Calidalinnen koftor och andra tröjor. Ett heter tydligen Etude 11320, det är ribbat och lite kortare än övriga: http://calida.timarco.se/Product32d043ca-1ad0-4273-9338-0cf270ef5ba7.aspx
Detta tycker jag håller formen bra eftersom det är lite stretch i. Kan dock ibland kännas lite mycket med både ribbat och spets. Sen har jag två vita till som är lite längre modell och bara bomull (ingen stretch), ett med spets och ett med en liten rosett: http://calida.timarco.se/Producta05f7af6-0c99-406a-8fbc-09cea0fbbdd3.aspx

Härnäst tänkte jag kolla upp deras pyjamassortiment. :)

Linda K sa...

emma: åh, full koll! Meddela gärna vad du tycker om pjamasarna :)