fredag, april 7

Före/efter

Morgontid hos frissan. Skönt, så slipper man fixa sig på morgonen. Så här såg det ut innan.Med jämna mellanrum får frisören för sig att hon ska "ta fram mina underbara självlockar". Plattängernas tid är förbi, förkunnade hon. Lockar är vårens och somamrens melodi. Jag som gillar att bli fönad och "tillplattad" när jag är där fick alltså bara sitta i en tork med klet i håret. Resultat: rufs. Och några ljusa slingor.

24 kommentarer:

Helena V sa...

Jag tycker du är jättefin i dina lockar!

Anonym sa...

Skit snyggt! Jag har samma dilemma med en frisör som bestämt ska ha fram alla självlockar :-) Hon har till och med börjat prata om permanent...men jag är tveksam-minns ju bara 80-talets ful permanenter..Utvecklingen ahr säker gått framåt även inom denna bransch men vågar man chansa...? Lockar är ju som sagt inne!

Linda K sa...

atomflickan: tack! :)

helena: tack tack :)

jessica: tack igen! (vad tjatig jag låter...) Jag fick faktiskt ett ryck och permanentade mig för ett par år sen. Big mistake! Såg famför mig stora ljuva lockar a la Carrie i SATC, men det såg mest slitet ut. En fulpermanent helt enkelt ;) Roligare att leka med locktången ibland istället tror jag!

Anonym sa...

Wow pingla!
Det var verkligen supersnyggt och lite "busigt"!

Anonym sa...

Känner igen det där med att frisören vill ta fram ens underbara självfall när man själv bara vill ha det "platt" och snyggt. :-)

Fint blev det i alla fall!

Anonym sa...

För mig tog det många år och många frisörer innan jag kunde "erkänna" mitt självfall.Nu känns det helt ok.Jag tyckte att du blev jättesnygg och du kan ju platta det om du får lust.

Anonym sa...

Nämen titta, jag kör också flera pärlhalsband idag, och kashmirtröja! :)

Jag kämpar emot naturlagarna då och då, men oftast vinner lockarna. Som från "lätt självfall" blev megalockigt efter jag fick barn...

Fint det blev, du!

och det sa Polly

Anonym sa...

superfint ju!!
Jag gjorde en permanent för någon månad sen och är jättenöjd, bara man gör inpackning ordentligt och inte slarvar =)

Anonym sa...

Åh, så fint! Det ser riktigt naturligt och fräscht ut!

Linda K sa...

alla: tack förtjusande människor! :)

Anonym sa...

Jättefint! Jag har tid hos frissan den 24:de (oj va långt dit). Blev sugen på din längd, kanske ta med ett foto på dig dit...

Anonym sa...

Tycker att du är fin i dina lockar. Själv har jag också självfall i håret och sist jag klippte mig så ville frisören "plocka fram det" vilket jag gick med på. Bigg misstake då han tunnade ur håret alldles för mycket om mina längder är supertunna. Hästsvansen ser ut som en spagetti i tjocklek. Morr...

Linda K sa...

cecilia: åh vad smickrande! :)

nettan: tack :) ja ibland är man mindre nöjd med håret efter ett frisörbesök... tror du var fin ändå!

Anonym sa...

jag håller med alla de övriga: dina lockar är jättesnygga! fräscht var rätta ordet!

Anonym sa...

Va fin du blev, jättesnyggt:)

Fru Choklad sa...

Du blev jättefin! Var glad åt dina lockar! Jag har visserligen typ 1 meter hår (Jo det är sant) men det är å andra sidan RAKT! Inte en tillstymmelse till krok ens! :)

Linda K sa...

lindarling: tack raro!

emma: tack raro!

vardag: som hårfön eller locktång, eller vad? :O

bling bling girl: wow! en meter! Hur länge har du sparat det? :)

Anonym sa...

Fint
Vad var det för kladd i håret ?
Har också lockigt men jag tycker det är svårt att få det snyggt.
ewa

Lindas trädgårdsblogg sa...

Fin frilla!!

Du, kan inte du slänga iväg ett mail till mig nån dag. Jag hittar inte din mailadress och jag skulle vilja fråga dig en sak. Min adress är linda snabel-a vikgren.com. :-)

Trevlig helg!

Linda K sa...

ewa: tack! mitt kladd heter kms Hair play hyper paste. Tror bara det finns hos frisörer. Det är tokbra, tar bort frissighet och hormar både lockar och rakt hår!

linda: tack! Jag har slängt iväg ett mail :) Trevlgi helg du med!

Linda sa...

Det ser väldigt najs ut.

Anonym sa...

Snyggve!! Ovanligt att se dig med lockar- det klär dig!

Fru Choklad sa...

Oj Det är länge det! :) Jag har sparat sedan jag var 15 typ, men har hållt den längd jag har nu i ca 10 års tid. Blir det längre är det risk för att det blir olycksfall i arbetet vid toabesök så längre vill jag inte att det ska bli :) Ska sätta in en bild i min blogg så att du får se! (Säger till när jag gjort det)

Linda K sa...

bling bling girl: kul, jag inväntar! :)