torsdag, april 6

Modechock

Jag anser inte att jag har en modeblogg. Även om mode är ett stort intresse. Läser därför många modebloggar. Och många som bloggar om annat också.

Läste , via Eleonore, Silverfiskens inlägg om alla dessa modebloggar. Och alla kommentarer han fick. Varför retar folk upp sig så? Man bloggar väl om det man är intresserad av? Är man inte road behöver man ju inte läsa. Eller hur? Någon irriterar sig väldigt på att modebloggar hamnar på listor över de bästa bloggarna. En annan tycker att varför måste det finnas oproffsiga bloggar när man kan köpa en modetidning. Och en tredje..ja läs själva. Rätt underhållande.

12 kommentarer:

Silverfisken sa...

Ja, det blev lite galet. Det var ju inte alls så jag menade. Men, men. Galet.

Anonym sa...

Kalla er vad ni vill och skriv om vad ni vill. Hur som helst måste jag bara få säga att jag tycker att det är så himla kul med dagens klädval - och jag blir inspirerad både nu och då av både dig och andra jag kikar hos. :) tack!
Dessutom är det väl så det är att vi läser hos dem som ger oss något, och alla är vi mer eller mindre olika. Är man inte road behöver man inte läsa som sagt. Svårare än så är det inte.

Förresten tror jag att jag kan förstå vad Sliverfisken menar och så kan man väl fundera utan att folk ska reta upp sig så.

Kramar!

Linda K sa...

silverfisken: Men HEJ! Tycker inte det du skrev var galet, men det resulterade ju i en massa upprörda kommentarer. Underhållande, precis som din blogg :)

intressesmurfen: jag håller med! Kram tillbaks! :)

Anonym sa...

Hihihi! Kul att läsa alla kommentarer där folk känner att de måste försäkra att de absolut inte bryr sig om varken mode eller trender! Som den bibliotekarie jag är kan jag bara tipsa om att lära sig den ädla konsten att sålla i det flöde som finns. ;-) Själv gillar jag både Silverfisken och dig, Linda K, undrar om jag är en konsig hybrid?!

Linda K sa...

linda g: du är inte konstig, du har god smak ;)

Anonym sa...

Jag tycker att det är skillnad på "modebloggar och modebloggar". Dom som i stort sett bara bloggar bilder fr Getty Images om vad kändisarna har på sig, och att dom är så söta i sina kläder, dom bloggarna går BORT! Jag skiter i vad Sienna Miller, Nicole Richie med flera har på sig. Likandant "modebloggar" som bara bloggar om svindyra kläder, skor, väskor mm. Det ger mig absolut ingenting.

Bloggar som din, Agnetas,Stinas mfl. är mkt roligare. I era bloggar hittar jag både inspiration och intressanta inlägg om annat, än kläder jag ändå aldrig skulle ha råd med.

Folk får gärna blogga ENBART mode för mig, jag struntar i att läsa dom. Men jag måste ärligt säga att om en blogg som BARA klipper o klistrar "outfits" och svindyra saker, blir årets bloggare, då tycker jag att det är sorgligt!

Linda K sa...

mocca: jag håller med. När man bara får se och läsa om svindyrt kändismode känns det rätt svårt att ta till sig. Man vill ju kunna inspireras!

Anonym sa...

*skäms*
förlåt att jag gick på så hårt :(
Det är nackdelen med det skrivna ord....ibland låter det hårdare än vad som är menat ;(

Linda K sa...

mocca: tycker du talade sant!

Anonym sa...

Jag håller med mocca helt och hållet, det var precis vad jag fösökte säga i min kommentar på Silverfiskens blogg.

Anonym sa...

Det var nog jag som retade upp mig på att modeblogg skulel bli årets blog och det av samma anledning som mocca nämner här. Med tanke på hur många som bloggar, som skriver fantastiskt bra och som verkligen har saker att säga så tycker jag faktiskt det är få, väldigt få, modebloggar som har nåt i toppen att göra. Jag kan på rak arm nämna 10 bloggar som är en miljon bättre än Englas intetsägande blog som kom tvåa. Ja så är det.

Linda K sa...

fia och a: är inte heller så förtjusti bloggar som bara visar kändisar och "sånt". Men uppenbarligen är det många som är det eftersom dom hamnar högt upp i listor. Smaken är som baken! :)