tisdag, april 11

Äggönskan

Jag tjatar sen ett litet tag tillbaka på maken att han ska raka bort skägg och mustach inför våren. Mjuk och len. Han vill inte. Så nu önskar jag mig skägget i mitt påskägg. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!! *vansinnesskratt*


Lika god som skumtomte?

9 kommentarer:

Anonym sa...

*S*
smart Linda
smart!
Hoppas du får det du vill ha :)

Anonym sa...

min make gjorde det igår! Lika kul varje gång har gör galna skägg innan det hela ryker.

Linda K sa...

mocca: jag ger mig inte! :D

anna: ha ha ha!!! gu vad kul. här är det inte så mycket att skapa med, men nåt mönster skulla man väl kunna åstadkomma... ;)

Anonym sa...

jag håller med precis, brukar också tvinga pojkvännen att raka sig med jämna mellanrum. jag gör det-då får han göra det. annars hotar jag med att sluta raka ben och under armar. brukar funka

Gagga sa...

Lurade min skäggegubbe att raka ansiktet slätt för några år sen. Tur det växte snabbt ut igen. Han var verkligen till sin fördel, MED skägg.

Anonym sa...

Haha... det första jag tänkte när jag såg den skummiga påskharen var... "åhh, nu har hon bytt tomtarna mot harar"! De är nog lika goda!

Anonym sa...

Det är väl ett slutspelsskägg som han rakar bort när Frölunda vunnit SM-guld...

Linda K sa...

gagga: min passar bra både med och utan, men nu skulle jag vilja ha honom utan inför sommaren :)

helena: ha ha ha! tomtarna var min passion, får se om dessa håller måttet? ;)

gloom: näru, han är ingen sportfantast, skägget har hängt med flera år nu...fast Frölunda kanske inte vunnit på många år?

Anonym sa...

Det är ju så stickigt att pussas! Kanske ska jag göra ett försök att få sambon att raka sig för SJÄLVKLART blir det SM-guld för Frölunda! Stackars alla fruar/sambos till karlar med "slutspelsskägg". Det är ju så fult!