lördag, april 8

Apar mig

Tre timmar King Kong. Jäää! Som jag väntat. Hade ambitionen att se den på bio, men när vi äntligen hade tid över gick den bara på Heron City och dit känner varken jag eller maken någon större längtan. Vad skönt att det nu för tiden inte tar så lång tid för en film att gå från biografen till dvd-hyllan. Tror i och för sig att den gör sig bättre på vita duken, men man kan ju inte få allt. Däremot kan man få espresso och tiramisu till när man sitter hemma. Helt ok för mig.

Apade mig lite på outleten idag också. Fick med mig kära kusin U (som inte varit där sen september, skandal). Som vanligt var det jag som stod för shoppandet. Jag äger numera en klänning som heter Filippa K. Redo att möta vår och sommar alltså.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag provade en klänning där på Filippa K i förra veckan, en snyggo skjortklänning, vit visserligen men skitsnygg. Hade köpt den om jag hade haft mindre bröst, den var för tajt där för mig tyvärr!
Vad hittade du för klänning?

undrar Polly, nu med DV-hjälm.. ;)

Linda K sa...

atomflickan: har hört att det är på fredagkvällar dom hänger fram nytt, kanske då man borde vara på plats? :)

polly: den provade jag! hade den funnits i en annan färg hade den varit perfa, men nu kändes den lite för mycket sjuksyrra? Bidde en beige viskosig istället.

Anonym sa...

Ja, jag funderade på om den skulle gå att färga om.. Men brösten var ändå i vägen.. ;)

Polly-på-jobbet

Anonym sa...

Good design!
[url=http://gucyvusi.com/docj/gajq.html]My homepage[/url] | [url=http://uciuosbc.com/xkqe/dasz.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Good design!
http://gucyvusi.com/docj/gajq.html | http://wagluvfy.com/cdfz/ocxg.html