måndag, september 24

Temper! (på engelska alltså)

Det är kul och givande när folk tycker olika och när det blir lite debatt om saker och ting på bloggen. Alla får och ska tycka! Men vissa saker tjatas det och gnälls om i absurdum. Jag är dum, jag skriver fel, jag är ännu dummare, jag mobbar. Säger Anonym och hela Anonyms släkt.

Ibland känner jag bara för att svara: Min pappa är polis, pilutta dej!

Fast det är han ju inte. Och det vore ju galet omoget av mig. Och dumt. Jättedumt. Jag är jättedum.

*sträcker ut tungan istället*

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl det som är grejen med en blogg: en säger vad som faller henne in (oftast väldigt kul o bra om man heter Linda K) och en hel kör stämmer in och applåderar. Så länge det går att bemöta andra åsikter kan jag tycka det är OK, eller vad tycker du? We love you Linda K hälsar Anna

Linda K sa...

anna: man behöver inte alls stämma in och applådera, det är inte det som är grejen. jag respekterar att andra tycker annorlunda(inom rimliga gränser) men då vill jag ha nån slags respekt tillbaka och slippa förklara vad jag menar om och om igen.

nåt sånt :)

Anonym sa...

Haha kul att va omnämd i bloggen;) Anledningen till att jag kom in på din blogg var för att min syster läser den, det var därför det blev en släktgrej som du kallar det! Även fast "hela min släkt" inte bara består av mig och min syrra. Haha, där tog jag nog udden av det hela:)

Anonym sa...

Jag menade inte bildligt med applåderna, men det du skriver om respekt är viktigt. Sen kan ju alltid självinsikt och ironi funka. Världen blir ju trots allt lite roligare då!

Linda K sa...

magdalena: och sen blev du magdalena. välkommen! :D

anna: jag afattar, tog inte alls illa upp :)

Unknown sa...

Jag har helt enkelt funktionen att godkänna alla kommentarer på min blogg, enbart för att jag blir på så jäkla dåligt humör av just sura, anonyma kommentarer.

Anonyma kommentarer är aldrig positiva i tonen, har du tänkt på det?

Linda K sa...

louise: alla får kommentera här, och då får jag ju också ta gnat och gnabb i och för sig. det är det nog värt :)

ja det är lätt att tycka negativt som anonym ;)

Anonym sa...

Du är rolig du ;o)

Sincerely Johanna sa...

Jag fårstår precis hur du menar, jag vill att alla ska kunna kommentera även om de inte har en blogg eller google konto. Men då ska de banne mig skriva sitt namn också, inte gömma sig bakom anonym och häva ur sig skit och elaka kommentarer.

Linda K sa...

tina: ja jo ibland är jag skitkul ;)

johanna: word!

Anonym sa...

Jag tycker jätteilla om funktionen att bloggägaren måste godkänna osv. Obehagligt. Storebror ser dig.. :)

Linda K sa...

cicci: tycker också att alla ska får säga sitt, annars uteblir ju själva grejen.