onsdag, september 26

Ögonfröjd?

Jag funderar pssivt på att hoppa på en DV-prenumeration. En sån där 4 nummer och några obskyra pinaler för 98 kronor. Av pur uttråkning, inte vet jag. Nä men det ingår ett mascara.

Tänkte höra om nån har erfarenhet av den silvriga voluminzerande mascaran från Face. Nåt att ha?11 kommentarer:

Anonym sa...

har inte testad denna, men har testad en annan som man fick av DV för ngt år sedan och den var verkligen inte bra. kan inte komma på ifall hylsan var silvrig el svart...mascarorna kommer och går, hur ska man kunna skilja dem åt?

står själv i valet och kvalet om jag ska slå till. det är ju najs med rolig post...fast nu när jag tänker på det så varför inte bara ta tidningen (till mig själv) spelar det någon roll om man får mascara el inte? jag kommer roligtvis endå köpa tidningarna sen på konsum, kan aldrig låta bli. är så skönt att krypa upp under den egenvävda filten (appropå handarbete) med en kopp ( ej handdrejad - åhlens) och bara njuta...

Linda K sa...

nilla: precis, jag köper också altlid lösnummer, får nåt ryck emellanåt och hoppar på dett sånt där erbjudande. vet inte varför, det är sällan man har nån glädje av pinalerna som kommer med prenumerationen... tack för mascarainfon!

Mie sa...

Jag har testat den och tyckte den var helt ok! Borsten är ganska stor (ungefär som Diorshow) klumpar sig inte o sitter bra. Fick den o en läppglans med fyra nr av DV;)

Linda K sa...

mie: läppet kommer till mig också, fast ett sånt har jag redan som jag inte använder. men om mascaran funkar så, tack :)

Karin sa...

Jag fick också den mascaran och tycker den är riktigt bra faktiskt. Inga klumpar eller smul. Fina långa fransar. Så jag tror du gjort en bra deal :-D

Anonym sa...

Jag hoppade faktiskt på ett sånt erbjudandet och det jag var mest nöjd med var necessären... tyckte mascaran var fullkomligen värdelös som "volym"mascara. Fransarna blev svarta visst, men nån volym blev det icket. Jag är utrustad med rätt långa mörka ögonfransar, så jag brukar bara behöva lite lite för att få effekt, men med denna fick jag vräka på och det blev ändå inte annat än färg på fransarna... tyvärr, då jag faktiskt saknade svart mascara...

Cecilia sa...

Jag hoppade på detta erbjudande, och den är ok men ingen Dior show eller ACO inte.

Anonym sa...

tycker den är ungefär som apotekets. inte mer än så.

kram malin

Linda K sa...

karin: låter bra, tack!

nattvinge: volymen spelar inte jätteroll för mig. huvudsaken är att mina blonda fransar får färg :)

cecilia: tack! :)

malin: då vet jag, tack :)

Emma sa...

Jag har en sån, som är köpt (typ 150 kr) på Face. Jag tycker den är toppen! Det kommer inte så mycket på fransarna för varje drag men det tycker jag är bra för då kan man bestämma själv hur mycket som ska komma. För ofta tycker jag att det blir för mycket som är svårt att ta bort.

Linda K sa...

emma: låter rätt ultimat, tack! :)