lördag, september 22

Fett fett

Vad är egentlgien grejen med att inte tvätta håret? Och sen ge sig ut bland folk? Och känna sig bekväm?

Blev lat och tog bussen en hållplats hem. Satt bakom två kvinnor som båda hade väldigt flottigt hår. Så där så att det lägger sig i stripor så man ser hårbotten. Vi måste snacka flera dagar utan schampoo. Varför? Man behöver väl inte tvätta håret varje dag, men kanske mer än en gång i veckan. Förslagsvis.

Det här skriver jag inte för att få experters utlåtande på hur ofta man ska eller inte ska tvätta sitt hår. Man får tvätta när man vill. Man får dricka hur mycket vatten man vill (det är bra att dricka vatten). Precis som man får välja cykelhjälm om man vill (tom lada behöver inget tak). Man kan också driva med saker istället för att hylla dom utan att vara det minsta avundsjuk (fast det förstår inte tomtearméer).

13 kommentarer:

Polly sa...

Nu tycker jag att du kränker tomtearméerna. Du är bara avundsjuk för att du inte är en tomtearmé själv.

Linda K sa...

polly: vill du vara armé med mig, kompis? vi kan besegra världen!

Anonym sa...

Haha, du är rolig du. Och jag brukar inte kommentera, bara smygläsa. Så vet du. I like.

Anonym sa...

jag vill också vara armé!!

För övrigt håller jag med dig, otvättat hår är väldigt ofräscht och tar bort det ev goda intrycket man kan få av en person.
Värst är ovårdade händer, sen kommer håret, sen skorna. Sist kommer topsen. Eller - otopsade öron är ju rätt läbbigt också. Sorry Linda, jag måste gå och kräkas. ;)

Linda K sa...

linda: lindor brukar vara trevliga personer! :D

hedgehog: HA HA HA HA HA!!!

Linda K sa...

hedgehog: så klart du är in the army :)

anna sa...

åh, det är äckligt...för att inte tala om lukten av otvättat hår! Jag skulle helst tvätta mitt dagligen, men då skulle det falla av, så var tredje dag får det bli! (och ingen hjälm har jag heller, men jag ska skaffa en när jag nu börjat cykla till jobbet och skjutsa ett barn med hjälm no less...)

Linda K sa...

fru a: jag kör varannan. och du ska köra med hjälm! ;)

Anonym sa...

Kom osökt att tänka på mitt besök på H&M idag. Såg två tjejer ca 14 rusa fram till ett ställ där inne: -ÅÅÅHH! Titta, rosa tops!!! :oD

Linda K sa...

spiro: :P

Linda sa...

Det beror ju väldigt mycket på vilken kvalitet man har på håret. Mitt hår är väldigt lockigt och mycket torrt - skulle jag tvätta mitt hår mer än två ggr i veckan skulle det inte alls se bra ut, men det blir ju inte heller flottigt så det funkar bra och ingen kan tro att mitt hår inte är nytvättat :)

Anonym sa...

nä som sagt alla har olika hårkvalitet. Mitt ser tex grisigt ut efter en halv dag. Tvättar varannan dag för att inte överstimulera hårsäckarna. Men va fan hjälper det ser ut som någon spottat mig i huvudet. Känner mig inte så bekväm kan jag säga

Linda K sa...

skåneanna: jag saluterar dig! :D

a girl: jomen såklart, och då har du ju koll på hur ditt hår ser ut :)

anonym: stackars, kanske ser du det mer än andra?