måndag, september 17

Klånk

Ibland kommer man hem och har fått ett brev som gör en så glad att man trillar omkull.

*trillar omkull*

UPDATE: Fast sen fick jag ju en kallelse till Folktandvården också...

*reser mig upp igen*

UPDATE II: jag fick sitta i telefonkö en evighet till tandläkaren för att byta tid. Det är två samtal före dig, tack för att ni väntar fick jag uppkört i örat en gång var tioende sekund. I 20 minuter. Hur lång tid kan det ta att prata med Folktandvården? Diskuterar dom rotfyllningens historia? Amalgamets vara eller icke vara, sett ur ett filosofiskt perspektiv? Huruvda hjälm är brukligt när man får tänderna lagade?

Själv avhandlade jag mitt ärende på en dryg minut. Lyllos den som var efter mig va? Det är e.. du kopplas nu till telefonist.

9 kommentarer:

Polly sa...

*klånk* trillar med dig!

Polly sa...

Förresten, när jag ringde supporten på Nicator fick jag först höra att jag var samtal nummer 12. Efter en stund, när jag hört att jag minsann behåller min plats i kön och att de svarar så snart de kan, så fick jag höra att min plats nu var nummer 13. Toppen.

Linda K sa...

polly: ha ha ha vilken underbar service. j avi släpper förbi en del i kön, sorry det rä vipkunder :P

Anonym sa...

Idag har båda döttrarna gjort en Linda K, dvs påtat i trädgården iklädda cykelhjälm ;-) De var toppensöta. Den yngsta föredrar cykelhjälm och gummistövlar, endast. Idag fick det dock bli med kläder.

Linda K sa...

cosmopolit: ha ha ha! jag har fått en företeelse döpt efter mig! jag är stolt :D

Anonym sa...

jag klånkar också *klånk* :)

Linda K sa...

hedgehog: och jag saluterar dej :D

Anonym sa...

Ordet "tandläkare" får mig att se rött. Ska dit i oktober och göra ett ingrepp som kommer att kosta ca 13.000!!! Hos min tandläkare är man MER än välkommen. Jag är en storkund. Tänk vad mycket kläder jag skulle kunna ha köpt......

Linda K sa...

cicci: fy bubblan!