torsdag, augusti 31

En månad senare

Min vita månad tar slut om ett par timmar. På det hela taget tycker jag att det har gått bra. Några små synder, men vad vore livet utan dom? Kommer i alla mina jeans och känner mig smal igen, det var tanken. Ska såklart fortsätta sunt leverne så gott det går. Men i morgon kväll kan det bli fråga om smågodis.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt bra sätt att göra det. Några tydliga begränsningar och en överskådlig tid. Bra jobbat!

Polly sa...

Jag var på gymmet igår, det är väl också rätt bra? :p

Linda K sa...

anonymous: tack! :)

polly: godkänt ;)

Minna sa...

Wow. bra. Jag blev lite inspierad av dig förra månden och har hängt på bra. i söndags blev det dock storsynd pga bakfylla.... men då var man ju nästan i hamn.

Unknown sa...

Men oj vad duktig du är då *sur*

;)

Linda K sa...

minna: är man bakis får man synda, ananrs kanske man dör ju!

janne: hörru bullmonstret, det ser ju bra ut ändå ;)

Cecilia sa...

Du har varit väldigt duktig! Jag borde ta tag och göra september till en nyttig månad. Men men det är ju bokklubbsmiddag imorgon och blev sugen på äpplepaj när du skrivit om det... Nä ska skärpa mig!

Anonym sa...

Du lyckades klart bättre än vad jag gjorde. Jag spårade ur ordenligt i helgen så.... Men jag är nöjd ändå och det hanlade mest om att ta sig ur varje dag fikat och det har jag lyckats med. Nu gäller det bara att fortsätta i samma anda trots att äpplena hänger tunga på träden. Men å så smarrigt med äppelpaj.

Ser fram mot en skön höst!

Tänker att jag ska komma igång och röra på mig regelbundet också. Har varit ganska duktig på att ut och gå på kvällarna tackvare grannen M. Men jag skulle vilja att det blev lite mer än så.

Kram

Linda K sa...

cecilia: diciplin, min sköna :)

intressesmurfen: många bäckar små! låter som du har kämpat duktigt.

i eftermiddag är det tårta på jobbet, hur ska det gååååå? beror på vilken sort det är, sån med en massa bär och gelé på kan jag vara utan.

kram

Anonym sa...

free electronic cigarette starter kit cigarettes online - [url=http://www.aviciel.com/aviciel/e-cig-e-cigarette-electronic-cigarette-ego-t-vs-ego-w ]ego-w [/url] - ego-w accessories [url=http://www.tajindia.info/taj-india/e-cigarette-reviews-stir-up-curiosity-about-e-cigarettes-electronic-cigarette-ego ]ego-w e cigarette shipping [/url]

Anonym sa...

Hi, Neat post. There's an issue with your site in internet explorer, could check this? IE still is the marketplace chief and a good part of folks will leave out your wonderful writing because of this problem.
Feel free to visit my web-site - how to download movies

Anonym sa...

I think this is among the most significant information for me.
And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is ideal, the articles is really
great : D. Good job, cheers
my web page - mac baren

Anonym sa...

Excellent way of telling, and fastidious paragraph to
obtain facts on the topic of my presentation topic, which i am going to deliver in university.
Also visit my site ; old holborn tobacco

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.