lördag, januari 13

Sorgenaglar

Jag gör ett halvhjärtat försök med naglarna. Ett par gånger om året köper jag någon sorts nagelförstärkare. Kommer inte ihåg hur bra det lyckas, de små flaskorna försvinner spårlöst med tiden. Varpå jag en tid senare inhandlar en ny. Som idag (Apoteket räknas för guds skull inte, det handlar om liv och död, människor!) Får se hur det går. Låt mig säga så här: det kan inte bli mycket värre.

11 kommentarer:

polly sa...

Jag säger bara: Trind!

hedgehog-sara sa...

jag säger bara: nagelteknolog :) Jag betalar så slipper jag hålla på själv - helt värt.

Jenny P sa...

Jag fick nån ny i julklapp "Titanium - gel calcio" skall bota mina väldigt böjbara naglar. Får se hur det går men värt ett försök.

Linda K sa...

polly: det säger du? lite uppsvälld efter ledigheten ja, men trind? ;)

hedgehog: så ska man gå dit en gågn i månaden och så är det dyrt. testade en gång men mina naglar gick bara av och naglarna under blev otäcka :(

jenny p: du får meddela hur det går!

Lisa sa...

Du har säkert testat eftersom du verkar ha plöjt igenom ett par sorter, men Miracle nails nagelförstärkare är GRYM! (Finns bla på Åhléns)

Jag hade värdelösa naglar efter att ha haft fusk i ett par år. De var mjuka, skivade sig, räffliga osv osv.. Och nu har jag (om jag får säga det själv) skitsnygga naglar!

Testa - det krävs knappt nån ansträngning alls.

Och nej - jag jobbar inte för Miracle nails. ;)

polly sa...

Haha, öh, ja just det... eller, nä? :P

Linda K sa...

lisa: låter absolut värt att testa! tack :)

polly: pling plong :P

tasstaylor sa...

Jag kurerar också, fast med Trind. Fast vete sjutton om dom går att rädda, men dom nya skall ju bli starka o bra. Jag är ju så jädrans otålig bara!

Linda K sa...

tasstaylor: jag med. tenderar att glömma efter några dagar och så försvinner flaskan (var var vaaaar?) och så var det med det!

Anonym sa...

Ett tips: Omega 3-tabletter. Så fort jag inte käkar dom börjar naglarna dela sig och nagelbanden går sönder. Omega is the shit.

Linda K sa...

mary: aha. på apoteket eller?