tisdag, januari 29

Frälst? Kanske inte.

Nyfikenheten driver mig att lyssna på Hannah & Amandas podcast. Eftersom jag uppskattar Alex Schulmans.

Efter att ha lyssnat en kvart tycker jag att Amanda verkar lite... korkad? Jag vet ingenting om henne och kan såklart inte avgöra det bara genom att lyssna på hennes prat 15 minuter. Men lusten att fortsätta lyssna är inte överväldigande.

Ändrar jag mig? Det återstår att se.


12 kommentarer:

Johanna sa...

Haha, tittade på ett avsnitt av På middag hos Hanna och Amanda och fick precis samma intryck.

Anonym sa...

Ja, tyvärr har bägge ganska svårt att uttrycka sig. Amanda verkar också väldigt känslostyrd vilket för med sig att hon framstår som ganska korkad (säkert mer korkad än hon är). Jag tror att deras pod passar sig för yngre tjejer, kanske tonårstjejer? Har försökt lyssna på flera olika avsnitt, men trots att jag inte är särskilt mycket äldre känns de så u n g a jämfört med mina peers.

Har också lyssnat på Alex och Sigge, de kan ju vara lite roliga ibland - även om Sigge ofta krånglar till formuleringarna så att de landar fel. Svänger sig med lite för svåra ord/uttryck och misslyckas med prepositionerna. Jag vill inte bry mig, men kan inte låta bli. Däremot tycker jag Alex är behaglig att lyssna på.

Unknown sa...

anonym: fast tonårstjejer? dom har familj med småbarn och pratar om hur mycket pengar dom vill ha... jag ÄLSKAR alex & sigge :D

Unknown sa...

johanna: ;D

tina sa...

Men nu kom jag ju på en sak, jag som försökte få dig att lyssna på min favorit Värvet nu senast du frågade! I Värvet intervjuar Kristofer Triumf kändisar under ett ungefär timmeslångt samtal. Du kanske skulle börja med att lyssna på avsnitten där han intervjuar just Alex respektive Sigge?
:-)

Unknown sa...

tina: god idé. jag lyssnade på adam alsing inledningsvis :)

Fliselin sa...

Fick mig att tänka; visst får man vara korkad, man kan ju kanske inte rå för det. Undrar hur många som tycker att man själv är korkad...

Cecilia sa...

Åh Linda, jag är så glad att du säger exakt det jag har tänkt! Jag ÄLSKAR Alex. Jag tycker att han är helt grym och verkar mycket begåvad så när han blev upp över öronen kär i Amanda tänkte jag att hon måste vara något alldeles extra. Min besvikelse när jag hörde podcasten var monumental! Jag känner henne ju inte heller så jag kan inte säga om hon är korkad eller inte, men jag vet ju vad jag tror ;-)

Och jag kan säga att jag har inte ändrat mig efter att ha lyssnat på ganska många avsnitt. Jag kan lova att du aldrig kommer gå och småfnissa åt Hannahs och Amandas podcast. Själv fnissar jag mest åt Adam & Co; under-bältet-humor när den är som bäst!

Ett tips förresten, när jag tränar lyssnar jag alltid på Jillian Michaels podcast. Det ger den där extra inspirationen att springa en kilometer till när jag egentligen är trött. Jillian är rolig och kan väldigt mycket!

Tack för din blogg förresten, den gör min morgonrutin avsevärt bättre!

Unknown sa...

fliselin: nej smaken är ju olika såklart, men man kan ju få tycka :)

cecilia: tack vad kul att höra! och tack för tips. jag lägger nog ner hannah & amanda-poden :)

Fliselin sa...

Självklart får man tycka, jag brukar också tycka ;-)

Anonym sa...

Nä, inte korkad. Det finns en spännande balans mellan det flamsiga snacket, det ytliga ämnena och ångesten som ligger och trycker i bakgrunden. Det är spännande och mänskligt. Nästan pinsamt tjejigt, men de kämpar om ett nytt mediautrymme: heja!!Anne

Unknown sa...

fliselin: :)

anne: mja, jag är tveksam... men alla kan ju inte gilla samma :)