söndag, januari 20

Jo tjena

Det är förståeligt att du kan vara lite orolig med denna post men jag har en lukrativ affärsverksamhet förslag av ömsesidigt intresse att dela med dig. Jag fick din referens i mitt sökande efter någon som passar min föreslagna affärsrelation. Jag är en pensionerad verkställande direktörerna vid kapitalförvaltare. 

Jag har en dold verksamhet förslag för dig. Jag kommer att behöva dig att hjälpa mig genomföra ett affärsprojekt från Hong Kong till ditt land. Det innebär överföring av en rimlig summa pengar. Allt som rör denna transaktion skall juridiskt göras. Vänligen sträva efter att största diskretion i allt som rör denna fråga. 

Du ombeds vänligen rekommenderas att svara med följande uppgifter till min privata e-post: Din fullständiga namn och adress, din födelsedatum och födelseort och ditt privata detaljer. Jag kommer att förse dig med mer information om hur man ska gå på mottagandet av Ert svar. 

Om du inte är intresserad av mitt förslag, vänligen ta bort detta mail av säkerhetsskäl och jag kommer inte att kontakta dig igen. Din tidigaste svar på detta brev kommer att uppskattas. 

Vänliga hälsningar, Chn


5 kommentarer:

Spiro sa...

Åh, vilken grej! Om du inte är intresserad kanske jag kan få adressen? ;-D

Anonym sa...

Go for it!!! En kruka med guld vid regnbågens slut!!! Vad kan gå fel..

/ C.

Anonym sa...

Nej nej, lur lur

Editor sa...

Chn mailade mig också idag! Men jag dissade honom om mina passuppgifter jag med.... :)

Unknown sa...

spiro: hm, ska tänka på saken.. ;)

c: jag ser bara möjligheter!

anonym: tror du!?

caroline: man blir ju sugen...