lördag, mars 29

Vilken färg?

Ok jag fixar naglarna. Bra distrahering. Tänker låtsas som ingenting tills jag vet om det är på riktigt.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har följt din blogg länge, men inte kommenterat innan (dåligt, jag vet). Tycker du är helt underbar, har skrattat många gånger när jag läst det du skrivit. Hoppas att går bra med bäba och att h*n vill komma ut snart. Önskar dej all lycka till! Du är den bästa bloggaren. =)

Anonym sa...

gud Linda, jag dööööör av spänning!

Smartasmia sa...

Det lackar mot kväll:-) Skicka över lite av ajaj:et så kan vi andra dela på det. Om det är allvar nu önskar jag dig all lycka till (eller vad man nu säger till föderskor)! Kram och jag tänker på dig:-)

Linda K sa...

emma: hej! tack vad kul att höra! det känns som om bebben inte tänker stanna alltför många dagar (timmar?) där inne längre. tack igen :D

hedgehog: ja det börjar kännas lite skumt :)

Linda K sa...

smartasmia: tack söta :D

e sa...

Du vet hur man skapar spänning :) Nu kommer jag och säkert många med mig klicka förbi här ofta och kolla läget. Märkligt att en så stor händelse i livet inte kan planeras bättre, att man inte vet exakt när det ska hända. Men det finns säkert någon poäng med det :)

Anonym sa...

Min bror messade just att vattnet gått och att de är på väg... Vem hinner först? :)

Sara sa...

Måla på du. Låtsas som ingenting. Och kom ihåg att Gudrun tycker det är bättre om du säger JAA i stället för NEEJ! ;) Lycka till!:)

Linda K sa...

e: man får förbereda så gott man kan :P

ida: oj oj oj! inget vatten här...

srar: ha ha ha, ska försöka komma ihåg det ;)

Anonym sa...

Jamen, jag skulle ju skriva omdömen för åk åtta. Nu kan jag inte jobba =) Måste in och titta hur det går för dig!! Heja Linda!!!

Linda K sa...

stina: tack tack :)

Linda sa...

JÄVLAR VAD SPÄNNANDE!
ja, så käner jag. håller alla tummar, Linda! STOR KRAM!

Anna K. sa...

Va spännande. Heja dej och massa lycka till :) :D
KRAM kan du behöva

Anonym sa...

Ja nu är det faktiskt spännande. Kommer att undra hur det går hela kvällen. Innan jag födde bebis nr 2 fattade jag inte att det var "på riktigt" förrän 1.5 timme innan utdriving. Förnimmelse att man stod inför något stort ??? Skojar du...

Anonym sa...

P.S. Lycka till ! Det kommer att gå JÄTTEBRA! :)

Anonym sa...

P.S. Igen. Varning: OM du känner att det faktiskt ÄR, ring barnvakten med en gång. Ja ring redan nu.
Begå inte vårt jävla misstag att vänta för länge - jag fick ensam slänga mig i en taxi till BB. Maken fick sitta hemma och vänta på barnvakten o höll på att missa hela skiten. Han kom 10 minuter (!) innan bebisen kom ut. Jag var ensam nästan hela förlossningen..... (Totaltid på BB 1 tim 30 min!)
men Lindas K är väl smartare än så....

Anonym sa...

Stort lycka till Linda! Jag känner på mig att det är på gång. Och jag tycker jag ser det på dagens outfit-bild :),

Anonym sa...

Hej!
Har liksom Emma läst din blogg ett tag, utan att kommentera. Gillar din blogg, trots att jag är urkass på att följa mode och annat i den vägen. Jag håller också tummarna!