måndag, mars 24

Filmtajm

Maken prenumererar på nån tidning där det då och då följer med dvd-filmer. Ofta ganska tveksamma sådana. Vågar jag säga "grabbiga"? Blir inte så ofta av att se dom. Igår såg vi Lasse Hallströms Bluffen, den var helt ok (fast ehum, jag somnade innan jag hann se klart den). Nu har jag av oförklarlig anledning satt igång senaste Harry Potter. Är inget stort fan, men ibland är det trivsamt att ha nåt som går samtidigt som man pysslar med annat. Kanske ska man ha sett tidigare filmer och läst böcker för att få ut något av den.

Kanske Little Britain är ett säkrare kort?

UPDATE: Varför är den där snubben i HP suddig över näsan? Ungefär som att därbakom döljer sig nåt som man inte bör se. En böld? Ingen näsa alls?!

UPDATE II: Stumpan kommer in som en räddande ängel och serverar förklaringen: Det är Voldemort! Den ondaste av onda och han håller på att "växa tillbaka" därav den "suddiga" näsan. Tack!

11 kommentarer:

Åsa sa...

Nu har jag klivit ur garderoben :) Alltid roar det väl någon!

Glamourbibliotekaren sa...

Computer says no.

Linda K sa...

stumpan: se där! sötnos :)

glamourbibliotekaren: och det är lika underbart varje gång :D

Solrosfrö sa...

Sov du lika sött som jag tro? :)
Är Harry suddig på näsan? Det måste jag kolla in nästa gång kidsen sätter på en HP film!

Linda K sa...

jessika: såg inte klart. nä det var nån annan snubbe :P

PGW sa...

Suddig näsa ..?

*förvirrad*

Linda K sa...

tpgw: jag såg det bara helt snabbt, nån av de onda var liksom suddig i ansiktet där näsan finns. sådär det brukar vara för ansikten som inte ska visas på tv :S

Åsa sa...

Ok nu känner fantasynörden att hon måste säga något! Det är Voldemort! Den ondaste av onda och han håller på att "växa tillbaka" därav den "suddiga" näsan.

Linda K sa...

stumpan: tack! jag började tro att jag sett i syne :P

Elin sa...

Ey, Voldemort är ju delvis orm på nåt krångligt sätt, det är ju därför han har orm-näsa... Eller ja, brist på näsa... Ju!

Linda K sa...

elin: och därför suddas den? :D