fredag, mars 28

Så härligt att gå i solen

Jag tror jag tar en promenad under dagen. Fick sån väldig lust på Vogue efter att ha sett bilderna på min kommande frisyr hos Lindaliten (hon är min nya fashionista, den där tjejen).

Och så funderar jag på nån slags brun-utan-sol för ansiktet. Någon som har nåt bra tips? Jag vill inte ha nåt för billigt som bara gör mig gul i fejset. Jag vill inte bli negerbrun direkt heller. Nån smet som naturligt och gradvis ökar solkänslan i ansiktet.

Ah jag låter som poesi hela jag.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj vad du ser arg ut idag. Bäbä-inte-passa-tiden-arg? Drömma om ny frisyr funkar, det gör jag med. Fast väntar inte på bäbä.. hrm.. konstigt det här blev.

Ha en bra fredag iaf! :)

Linda K sa...

lindisen: inte direkt arg, bara grymt uttråkad :P fredag på dig med! :D

Viveca sa...

Nivea har en ansikts-brun-utan-sol-sak som passar iallafall mig som gjutet. (och jag är en sådandär fräkning-ljus-hy-människa). Som en ansiktskräm med lite färg i. Kostar ca 80 kr på Åhléns!

Anonym sa...

Jag tycker att Helena Rubinsteins BUS gör underverk. Den brukar också oftast vara slut... poppis, med andra ord - vilket kanske är en indikation på att det funkar. Jag tkr det iaf!

Anonym sa...

Lóreals BUS-spray är bra tycker jag. Enkel att använda o fin, lagom färg. Står visserligen "body", men jag blundar för det och kör på i ansiktet ändå! =)

Linda K sa...

alla: tack! ska kolla upp dom alternativen :)

Minna sa...

Nu får du ta och tänka på språket. Negerbrun?

/anonym

Linda K sa...

anonym-minna: jag ville röra upp lite men verkar ha misslyckats...

Anonym sa...

Jag har Dr Hauschkas bronskräm, tunnflytande mörk kräm som jag blandar med dagkrämen - vips ser man fräsch ut, och slipper fula bus-ränder och avskavd bus - kan rekommendera!
Ingen bus - men man ser jättefin ut varje dag :)

Linda K sa...

hedgehog: najs, tack! :)

LindaLiten sa...

oj, tack. Nu känner jag mig lite förvirrad. Vi kanske kan starta en klubb för inbördes beundran;-)

Linda K sa...

lindaliten: ja, lets! :D Las Lindas?