måndag, januari 21

Näste man till rakning

Nu när det är officiellt (och jag skämt ut mig lite lätt genom att gråta i Kista centrum när jag fick veta, men gravida kvinnor får gråta in public) sitter jag bara och är jätteglad. Hurra och grattis!

Och plötsligt känns det väldigt mycket som att nu är det min tur. Eh... har alltid haft Minna i tryggt förvar framför mig. Men nu då? Ska jag, liksom? Jag tänkte ju aldrig mer medverka på en förlossning. Ju.

12 kommentarer:

Smartasmia sa...

du är en helgrym tjeja där till höger idag. lite yihahooo liksom:-) och ett jättegrattis till fröken Minna!

Anonym sa...

Som väldigt nybliven gravvofrände undrar jag bara om du tagit intryck av koffeindebatten? Dricker du kaffe? Mindre i början? Shit, alla råd och anvisningar vb mat och dryck gör en ju helt kollrig.

Annie - PD sa...

Härligt att bebisen kommit.
Mmmm, snart är det din tur... Och du måste nog medverka. Om du inte hittar någon riktigt bra stand-in :D

Linda K sa...

smartasmia: tack söta människa! :D

anonym: jag dricker kaffe som vanligt, och det funkar bra. sen är jag kanske inte riktigt lika kaffesugen längre så det blir nog automatiskt lite mindre :)

annie: ja jäklar... :S

b a n d s t i g e n sa...

Är för andra dagen inne på din blogg och har lite svårt att hänga med i vem som är gravid och vem som fött... jag ska sätta mig in i hur saker och ting förhåller sig och återkommer. Blir väldigt kaffesugen av bilden på dig med kopp...

Spiro sa...

Har som tur är en arbetskompis som har en månad kvar på sin graviditet, därefter kan jag nog börja känna att "det är min tur". Du har ju iaf gjort det en gång förut och vet någorlunda vad som ska ske, själv är man ju totalnovis!!!

Linda K sa...

happymuffin: ha ha, inte så lätt. jag är gravid, minna fick bebis idag. och så är det en massa andra bravidingar runt omkring också :)

spiro: kära du, jag önskar lite att jag INTE visste... :S

Anonym sa...

jag kan göra det åt dig, för hundra spänn :)
(Patienten ber om kejsarsnitt ;)

Anonym sa...

oj - det var jag alltså här ovanför...

Linda K sa...

anonym: usch kejsarsnitt är inte mycket bättre, mycket mer komplicerat. skulle faktiskt inte föredra det. men du gör ju hur du vill. hundra spänn? deal! :D

Minna sa...

You can do it!

jag har typ inga minnen av det men - I could do it!!!

Linda K sa...

minna: HA HA HA!!! ja herregud... välkommen hem :D