måndag, januari 21

Bibliotekarien har läst

Myggor och tigrar av Maja Lundgren

Mja. Det var väl lite snaskigt och kul att läsa kändisskvaller en stund. Men 500 sidor dagbok om leva-i-maffia-miljö känns rätt segt efter en stund. Skummade de sista 200 sidorna. Eller nåt. Gillade Pompeji mycket mycket bättre!

5 kommentarer:

Peace in mind sa...

Tänkte fråga dig hur det går m myggorna. Jag har harvat ett tag, och tyckte skvallret var kul först. Men när Anders Paulrud nyligen gick bort, fick boken en lite bittrare eftersmak. Om jag känner mig själv rätt flyttar jag bort den från nattduksbordet!

Anonym sa...

Hej! Har du läst rapporten om kaffe som bör man undvika son gravid? Läkare varnar helt för kaffe!! Men för dig verkar det fortskrida bra ändå.

Linda K sa...

anna funderar: ja den blev tjatig och jobbig i längden tycker jag.

anonym: hej, men kära nån vad det engageras i mitt dryckesintag. vad man ska och inte ska hälla i sig varierar hela tiden, jag försöker använda sunt förnuft.

Petra sa...

Om man helt ska vara på den säkra sidan så ska man bara äta ångade grönsaker (obesprutade of course) och destillerat vatten känns det som. Får man inte dricka vin så måste man väl för guds skull få dricka kaffe! Man måste ju överleva graviditeten själv också.

Linda K sa...

petra: instämmer. man behöver ju inte bälga i sig kaffe, men en kopp eller två om dan funkar bra för mig :)