torsdag, juni 21

Vem vinner?

Nu har sonen suttit i källartrappan en kvart och gallskrikit efter glass. Jag säger nej. Han åt två glassar igår. Man kan inte äta glass varje dag, försöker jag förklara. Det går inte in hos en ilsken treåring.

Banan? försökte jag.
Ta dig i dalen, sa sonen. Nä, men han menade ungefär det.

Jag undrar om han eller jag ger efter först.

9 kommentarer:

Smartasmia sa...

Hehehehe..heja Linda:-)

Linda K sa...

smartasmia: jag tror vi har kommit överens om fruktsallad :P

Anonym sa...

hehehe jag var precis likadan som litet barn och sen kunde jag sitta och sura på toaletten dagen ut. och så hatade jag såklart mamma/pappa för stunden. så envis var jag. haha!

Mie sa...

Spännande fortsättning följer... i många år;-)

Anonym sa...

Hejja Linda!! Herregud det verkar inte lätt det där med barnuppfostran. Liksom vad får det för konsekvenser om man låter honom få en glass efter en timmes skrik? Hur länge skriker han nästa gång då? Undrar jag som har en 10-månaders o funderar lite på sånt här. Puh.

Anonym sa...

Fruktsallad. Åh så gott. Får vi receptet sedan.
;-)

Annie - PD sa...

Fruktsallad? Med glass till? hahahahaha :D

Linda K sa...

julia: mmm amn är ju inte alltid så poppis... ;)

mie: ha ha ha, tack för trösten :D

anna s: det bidde ingen glass. gäller väl att stå fast vi ddet man säger, annars fattar de små liven rätt snabbt vad som gäller.

annica: visst, jag brukar ta ungefär en banan, ett äpple eller två om jag är riktigt äppelsugen, tre apelsiner och kanske lite jordgubbar om det ska vara extra festligt. sen finfördelar jag allt i lagom stora bitar (väl själv vad DU tycker är bäst storleksmässigt) och blandar i en skål. mums!

annie: ho ho ho, när den kombin har vi inte introducerat än :D

Anonym sa...

Haha, när jag var liten och t.ex. ville ha ett äpple 2 minuter innan maten, så brukade jag tänka att "om jag dör nu så ångrar nog sig mamma och lägger ett äpple i min grav och e lessen för att hon inte gav mej äpplet" :D