lördag, juni 16

Because I´m worth it?

När man tycker synd om sig själv kan det vara befogat med ett tröstköp. Jag tycker synd om mig själv och jag funderar på en sak. Jag ska fundera till måndag och bestämma mig då.

Har just sovit middag med sonen. Jag har i vanliga fall svårt att sova mitt på dagen, men när det väl sker är det är bland det mysigaste man kan göra. Få saker slår varm unge som andas tungt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

låter jättemysigt,kram till er små mysisar

Linda K sa...

mum: vi returnerar en stor kram :)

Anonym sa...

Kan bara hålla med! Möjligtvis ett barn som skrattar kvillrande och ohämmat :-) Det måste vara det vackraste ljud som finns.

Vet inte om du känner dig nere pga en viss ev 08:a...? Men om det är så så vill jag bara säga att ge inte upp! En dag händer det bara, man ser ljuset i tunneln osv :-). Själv kämpade vi på i 20 månader innan vi fick till vår 07:a. Fanns många dagar när jag lätt kunde ha tagit en spade och grävt ner mig i en 5 m djup grop...Hade kunnat sitta på Hinseberg också för den delen då jag utfäste skott-pengar på dem som sa till oss att vi skulle adoptera/skaffa hund så skulle bebisen komma...:-D

KRAM på dig!

Anonym sa...

Det kan var mysigt med en liten vit hund också, som lägger hakan på ens arm och suckar nöjt :)

Anonym sa...

Det där tröstköpet är jag väldigt nyfiken på.

Linda K sa...

jessica: tack söta! ja det är nåt i den stilen... man ska väl inte ge upp, men ibland undrar man om det är värt att fortsätta hoppa, trots motgånnger. gulle dej, fortätter hoppas :)

hedgehog; hund är najs, men jag hoppas på mer än så...

cicci: vi får se vad det blir...