onsdag, juni 27

Det regnar här i Stockhom idag

Fast bara dugg, så jag klarade mig med prickiga glasögon på hojen till jobbet.

Apropå hojen till jobbet. Jag har kollegor och kompisar som gör som jag. Men som inte duschar eller byter om när dom kommer fram. Det är säkert helt ok eftersom dom uppenbarligen inte transpirerar som jag gör när jag är i rörelse en längre tid. För jag kan inte cykla så sakta att jag inte blir svettig. Då kommer man väl inte fram? När det är kyliga mornar är det dessutom skönt att tina upp i en varm dusch.

Jag ser fullkomligt galen ut när jag anländer till jobbet. Håret på ända, rosiga kinder, röda ögon (alltid, varför?). Och svettig. Alla torde således vara nöjda med att jag tar 10 tidiga minuter till uppfräschning. Med eller utan tonerna till Frank Sinatra.

6 kommentarer:

Anonym sa...

10-min var snabbt jobbat! Jag cyklar också till jobbet men har inte så långt - 3 km med en hel del rödlysen..., så jag duschar inte när jag kommer fram.

Linda K sa...

sara: nä det beror väl på sträckan såklart. Jag trampar på i 40 minuter, då behövs dusch!

Anonym sa...

kan rapportera att det regnar rätt friskt nu, och jag som tänkte promenera in till stan. suck, ack, ve.

Linda K sa...

fredrik: ta paraply?

malla sa...

Ja, funderade med över sträckan där - jag har oxå några km å en massa rödljus + en massa nötter som promenerar PÅ cykelbanan - så varm av cyklingen blir jag inte... Men cyklar man i 40 min ist för knappa 10 så förstår jag uppfräshningen! :)

Linda K sa...

malal: jag har tom cykelväg hela vägen, bara att bränna på. och bli omcyklad ibland hmprf...