onsdag, juni 20

Abba till mig

Så smart att åka och handla mat ikväll! När alla andra i norrort också bestämt sig för att göra det. Kundvagnar överallt huller om buller. Jag körde lite med flit på en surtant som trängde sig före mig hela tiden. Inte alls hårt, men jag touchade hennes hälar. Moget? Nä, men bra för min självkänsla.

Tack och lov ska vi bort i midsommar så jag behövde inte slåss om allt man uppenbarligen slåss om när man ska laga midsommarmat. Men jag köpte senapssill till mig, för det är gott. Resten av familjen vägrar sill över huvudtaget. Så det blev en mycket liten burk. Jag får äta den, för att citera en bloggkollega, all by myself...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Man måste inte alltid vara mogen ;) Ibland får man vara lite självisk.
Förresten så har du inspirerat mig till att ha röda skor imorgon. Är för lat för att kombinera själv så jag kopierar helst andra o såg hur enkelt man piffar upp en outfit!
Danke schön!

Linda K sa...

ann: ah, vad trevligt att vara inspirerande! :D

Anonym sa...

Ja, men det konstiga med åtminstone vår butik i Arninge var att det var knökfullt i butiken men inge folk i kassan. Handlade för ynka 470 kr och det var väl en tredjedel av den normala shoppingvagnen där = vi åker också bort och slipper handla det mesta av maten. Nu återstår bara en stor dos med tålamod inför morgondagens(kvällens) bilköande förbi S-tälje och vidare söderut.

Anonym sa...

Haha, jag tycker det är ok att smygköra på surtanter lite då och då. :P

Och jag ser verkligen fram emot i morgon eftermiddag då typ hela Sverige ska midsommarhandla, och jag och några kompisar måste sitta i ett hörn av varuhuset och spela trudeluttig stråkkvartett. Alltså, jag förstår verkligen om folk inte orkar höra käcka folkmusiklåtar eller djupa Mozart-tolkningar dagen innan midsommar när de är som mest stressade och ska handla. Men vi ska ändå sitta där i vårt lilla hörn och folk kommer kasta hatiska blickar mot oss, eller suckande ruscha förbi med sina kundvagnar och jag förstår dem verkligen. Men vad gör man inte för att tjäna sina surt förvärvade sommarjobbsslantar... Haha

Anonym sa...

hemlig kommentar: Jag brukar köra på trängisar med flit på Ica Maxi. Vid mjölken. Köra på lite snyggt så de tippar över, in i kylen.

Och - sill är supergott. Tillomed Tippex har insett detta faktum :)

Anonym sa...

Har också varit och handlat... Mkt folk på prisextra var det! Men nu har vi handlat allt inför första vår midsommar nere på torpet! :)

Anonym sa...

Hej då Linda!

Nu åker jag på semester. 3 veckors lantliv i Bohuslän UTAN dator. Ej heller möjligheter till klädshopping. En total avgiftningskur från allt vad bloggar, kläder och övrig flärd heter. Eftersom vi inte har bil eller körkort, kommer vi endast med grannars hjälp till Ica i närmaste byhåla. Jag kommer att få abstinensbesvär och sakna din blogg. Men det ska bli jävligt skönt ändå !/ HA DET BRA. Tack för att du förgyller min vardag ( med risk för att låta som " rosa tops åh.."....:)

Anonym sa...

Jag ville köra över en surkärring med bilen idag. Så ja, fan, jag nog också lite omogen. Hon skrek till sin man att de inte kunde stå bredvid skrotbilen (eh, vår lånade bil). Men jag gjorde det inte som tur är. Fast jag var sugen på en hälsena eller båda.. ;) Eller några tår. Det hände på en stirrig coop parkering i norr.

Sill är gott, helst senaps! Ha en trevlig midsommar! Det ska jag ha - är ju ledig! ;)

Folkomrostning Nu! sa...

Innan ni gar pa semester, glom inte att det ar dags att skriva pa namninsamlingen som kraver Folkomrostning om mass-invandringen.

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=925

Linda K sa...

marie: jag var också i arninge! håller med, mysko det där med köerna :D

julia: jag tycker det hade varit MYCKET trivsamt om ni hade suttit i min affär och spelat igår! :D

hedgehog: ha ha ha you naughty woman you. å ja me :D sill är kalas!

sara: hoppas det blir en prima midsommar! :)

cicci: åh, hejdå! ha det så skönt. Lite frånvaro från allt kan väl vara rätt skönt :) jag är kvar när du kommer åter!

angelica: man häpnar ständigt över knäppa människor! ha en skön midsommar och dröm om att du kör över henne. två gånger! ;)

folkomrostning nu: jahaja, tittar förbi.

Anonym sa...

Du har god smak! Senapssill is the best. Mannen kan ha sin matjessill för sig själv...hmm nu funderar jag senapssill...det är väl viktigare än rosa tops, VÄL!!
Glad midsommar

Linda K sa...

petra: just nu är sill högst upp på tio-i-topp :D

Anonym sa...

helt klart omoget, men ack så rätt! är du en sån som säger förlåt efteråt? -det är lite fusk...

Anonym sa...

Urk, inte sill. Jag brukar kräva lax och äta det all by myself, när alla andra sillar.

Linda K sa...

johanna: det beror kanske på hur personen i fråga reagerar. blir hon sur ber jag väl inte om ursäkt. elelr så kan man ju nicka i samförstånd, eller vad vet jag.

polly: som maken då :)