tisdag, december 26

Våga vägra rea

Det är iallafall vad jag försöker intala mig. Jag behöver absolut ingenting. Utom möjligtvis en benvit kofta... Ger jag mig ut i reayran hittar jag alltid en massa sånt jag inte visste att jag behövde. Bra-för-att. Men, jag ska stå emot. Jag ska betala räkningar så att jag inte har några pengar kvar sen. Jag ska jobba två dagar framöver. Jag ska inte åka in till stan. Kanske bara lite. För den benvita koftans skull. Var den nu finns. Om den nu finns.

Myter jag försöker leva efter:
  • rea är jobbigt
  • rea är trångt
  • rea är svettigt
Den bittra sanningen:
  • rea är skitkul
  • rea är motion
  • rea är nädvändigt

7 kommentarer:

Anonym sa...

Då vissa hade glömt vilka böcker som tilltalar en 4-åring blev det en promenad till Täby C för byte. Sjukt mycket folk var det. Få ställen med rea var det också. De enda som vet att rea rejält är The Shirt Factory. Timberland var hyfsat för jag hittade en parkas till 50% - i övrigt nada. Förutom bokbytet då.

Rean startar väl mer efter nyår nu?

Linda K sa...

maria: schysst med parkas! har inte full reakoll, NK börjar inte förrän 6:e eller 7:e tror jag.

Anonym sa...

nää - rean är helt sugig för det mesta. Gammalt skit som de hittat bara.

Alltså blir det sällan så mycket på rean ;) Förresten är jag för sjuk för rea.
Möjligen kan jag tänka mig att åka till NK ;)

Linda K sa...

hedgehog: ibland skit ibland lyckade fynd. hu då, krya på dej!

Anonym sa...

Rea - I like ;) Men inte H&M: skitrea, jag fattar inte varför de alltid ska hänga fram fem .sex år gammla kläder och sen har mage att kalla det rea.

Dock fyndade jag på Gina Tricot:)
Hoppas du har haft en bra dag!
*kram*

Anonym sa...

Så här är det för mig: jag skall inte köpa ngt för jag behöver inget. Yeah right! Sedan ser man andra som har fyndat grymt. Man blir sugen o ger sig ut på jakt, givetvis finns inget intressant kvar men skam den som kommer hem tomhänt. Då börjar man tröstshoppa och kommer hem med saker som man 1/2 år senare hittar liggandes i sin påse och man undrar om det v e r k l i g e n är en själv som har införskaffat skiten i påsen ;)

Linda K sa...

mocca: grattis till fynd! håller med ang H&M, deras kläder är ju typ rea-billiga från början :D

ann: knepet är att inte alls åka in till stan. vilket jag inte ska göra. kanske bara en liiiten tur efter jobbet. eventuellt.