fredag, december 29

Skärp mig

Det finns sånt jag ångrar bittert att jag inte slog till på när jag hade chansen. Och nu är det försent. Som den där småblommiga röda Filippa K-klänningen som hängde på outleten hur länge som helst, utan att jag gjorde slag i saken. Som Estrid Ericssons elefanttyg som reades ut för en pinsam summa, som jag rynkade på näsan åt. Som den där stora Andy Warholboken i Helsingfors, som jag lät bli av okänd anledning.

Det kan bli många som, och det höll på att bli ett till. Om jag inte räddat situationen ikväll. Sen i somras har jag kollat på det smala vinröda skärpet på Filippa K:s outletbutik. Klämt på, provat, spanat in. Kunde inte hålla mig borta utan sladdade in på Barkarby outlet strax efter halvsex. Rea på outletpriset, sånt gillar vi. Kom att tänka på mitt lilla skärp och frågade om det fanns kvar. Det gjorde det!

Grattis mig själv till ett lyckat sista köp 2006. Eller...?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är många gånger man önskar att man hade haft vett att köpa det där som man har spanat in så länge... Grattis till skärpet och gott nytt år!

Linda K sa...

mill: tack det samma, gott nytt!

Var dags glimtarn sa...

Gott nytt!! Jag har bytt bort Barkarby av realistiska skäl mot Foxtown outlet http://www.foxtown.ch/mendrisio/it/welcome.html men har inte tid i mellandagarna.... Estrid, en favorit hos mig! GOTT NYTT LINDA och tack för rolig läsning 2006!

Linda sa...

...och jag ångrar att jag inte slog till på Wera-blusen som du har idag. det fanns hur många som helst i Gävle och sedan tog de slut i ett nafs när de prissänktes. attans! och även jag dissade estridelefanterna i somras i svenskt tenns stuvlåda, jag var ju på jakt efter josef. attans igen!

Linda K sa...

var dags glimtarn: foxtown, det låter det :D Gott nytt söta rara!

linda: ja blusen är en goding. finns i mitt lilla centrum än om damen behagar :)

Anonym sa...

Nja, nåt mer hinner du säkert handla innan året är slut... Själv köpte jag soffor igår, men inte var de på rea inte. Gott Nytt År på dig!

Linda K sa...

tina: ja jag har ju en dag på mig! :D gott nytt!