torsdag, december 28

Ge upp

Jag blir både trött på och lite fascinerad av människor som bara orkar. Hetsig person på Biblist svarar på en inbjudan till en disputation:

Men stopp nu... Vad är domänanalys? Börjar inte frosseriet i luddiga begrepp med sken av vetenskaplighet gå lite över styr nu? Eller är det bara jag som tjänner så? Hursomhelst vill jag ha en skarp definition av detta begrepp! Nu!

Kan man inte bara acceptera saker och ting ibland? Och du, personen, lär dig stava.

10 kommentarer:

Linda sa...

kan du inte lägga in en rättning av stavningen, bara för att jäklas tillbaka? jag menar: vad är en begreppsdefinition mot lite hederlig rättstavning?

Linda K sa...

linda: ha ha ha. diskussionen är redan i full gång :D

Anonym sa...

Pinsamt av honom/henne att försöka slänga sig med en massa snygga (?!)ord, och sedan stava fel! :D Och särskrivningar i all sin hemskhet, men ihopdragningar av ord/uttryck är faktiskt lika illa! Tycker oxå att du ska ge honom/henne en lite rättstavningslektion - är man så hetsig så får man faktiskt ta det! Det värsta är väl att det förmodligen inte biter utan bara gör personen mer gnällig..

Anonym sa...

Jag vet! Höll på att dö när jag såg det. Biblist är livsfarligt, det verkar sitta en hel hög uttråkade bibliotekarier "out there" som bara väntar på att få hugga på inlägg. Scary!

Anonym sa...

Huu-sicka skrämmande människor du "tjänner"!;)

Minna sa...

eller som den där kvinnan som gick till JÄMO för att en frisörsalong tog 20 spänn mindre för en herrklippning. hur har man tid/ork/lust?

Jag tycker att alla män ska få klippa sig gratis. Fram för kort hår!!!

Anonym sa...

Oj då, någon får visst äta upp sin upprördhet/syrlighet.. Men, men, man får välja sina strider väl och se till att rättstavningsprogrammet är igång.

Linda K sa...

alla: ja håhåjaja, på något sätt är det ju underhållande också. för oss okomplicerade :D

Anonym sa...

Hehe, man missar alltid nåt kul Biblist-gräl om man är ledig några dagar... Gott slut, gott nytt!

Linda K sa...

uppsalaanna: ja det är kul när man kan läsa en vild debatt i ett enda svep, om än i efterhand :D