onsdag, juli 5

Juicy

Min kusin har åkt till USA. Pratar dagligen med henne så nu har jag abstinens. Hej hej kusinen om du läser det här! En del personer behöver man prata med oftaofta. Ibland om viktiga saker, ibland om ingenting. Ibland pratar vi inte alls, bara hummar lite med varandra i luren.

Maken sticker också till staterna snart. HUR SKA DET GÅ DÅ? Jag ska be att få följa med. Nässå nähä jag stannar väl hemma då. Men kom banne mig hem ordentligt båda två. Att resa är att dö en smula, som kusinen och jag alltid säger när någon av oss ska resa bort.

Eftersom maken inte är betrodd på alla plan har jag lagt en Juicy-beställning på kusin. Vet inte vilken färg jag vill ha. Hallonrött kanske? Jag överlåter till henne att scanna av och tycka till. Att mysa i när det inte är 30 grader varmt ute längre.

14 kommentarer:

Anonym sa...

svart!

Anonym sa...

Exmaken åker till USA om någon vecka. Skulle vilja skicka med en beställning, men oprovat känns det risky business.. Var har du provat storlekar?
Hallon är fint!
sa Polly

Linda K sa...

anonymous: svart? nääää!

polly: jag vet inte riktigt, min kusse får testa och ta en strl större än vad som passar henne. Hellre lite stor än för liten tycker jag. Dom är ju rätt korta i modellen (jackan) och lågt skurna (brallorna) och jag har skräck att dt ska bli för kort. Antar att jag ska ha M eller kanske tom L.

Anonym sa...

Vet du hur de ligger i pris där? Blir det jättefel går det väl alltid att sälja?

Polly, igen

Linda K sa...

polly: är det rea kan de vara riktiga fynd, men annars kanske 600-800 per del beroende på modell och så, skulle jag tro. Jag vill ha velour! Kan knappast vara svårt att sälja till bra pris om det skulle gå fel :)

Anonym sa...

Hallonrött!! Ursnygg färg tycker jag!! :) Lyllos dej som kan beställa via maken hihi. MVH Rebecka

Linda K sa...

rebecka: ja några hundralappar sparar man nog iallafall :)

Linda sa...

Hm..jag skulle ha tagit den svarta. Rosa blir för "flickigt" på något sätt tycker jag...

Linda K sa...

sanna: ja hellre lite stor än lite liten! får se vad det finns för färger...

linda: nja jag vill inte ha svart, känns inte så juicy. kusinen får rapportera färgskalan!

Linda K sa...

sanna: ja huva ska det va!

Linda K sa...

sanna: åh vilken gosing! helt rätt :D

Anonym sa...

Hallonrött eller svart.
/Eva

Anonym sa...

Hello Sweden & kusinen darling,

Nu ar brallor & hoodie inkopta!!! DEt fanns bara svarta & vinroda (fin plommonfarg!) att valja mellan sa jag tog de vinroda. Jag ar ganska saker pa att jag hittade ratt size. Plyschen kommer mer till hosten men frotten finns i regnbagens alla farger till 40 %... Hoppas att allt ar bra. Vi hors snart!

Kram pa dig, fran kusin U

Linda K sa...

kusin U: Hello America tell me how you´re doing! Bella bellisima! Jippi! Du är världens gull, plommon blir ju alldeles strååålande. Kram till världens bästa U! Kram till J och T också :D