lördag, juli 15

Till haaaaavs....

I morrn bär det av till skärgården igen. Jag andas normalt för nu vet jag ju att det finns ett Internetcafé när abstinensen griper tag. Nu har jag dessutom maken, alias datornörden, med mig. Få se om inte han kan få fart på det dära modemet. Dansar soldansen här hemma och hoppas på en eller flera varma dagar på klipporna. Nån som bor i Norrtälje och kan tipsa om nåt kul en grå dag annars?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ikväll är det car meet t ex :) men vi orkade inte åka in. Annars finns en bra ostbod mn shoppingen är inte mycket att hurra för. Jordgubbssjälvplocken på vätö har vi dock hunnit plocka av 8 kilo i bunkar och ett antal i magen. Inte alls dumt för små personer att käka gärnet på när man själv plockar kvällsjordgubbarna. I norrtäljeviken är det dock bara 16 grader i vattnet nu, förra veckan var det 21 och mer humant.

Linda K sa...

anna: jaha du hänger också i dom trakterna. vi är på blidö, kul att åka in till "staden" nån gång. tack för tips! :)

Anonym sa...

Kan tipsa maken om att 3G datakorten från Tre funkar utmärkt, 256-300k downstream i verkligheten och ~64k upstream. Har kört det i ett år, 149:-/mån för 1GB, 399:- för unlimited. Fast snart kommer HSDPA.. .

Linda K sa...

den tjocke konsulten: yada yada yada... för mig alltså. tack ska meddela maken ;)

Anonym sa...

ett norrtäljetips - fiket en liten smula vann pris som bästa konditori i sverige för ett par år sen. om du törs besöka :)

Linda K sa...

anonymous: vi gick förbi där! men då hade vi redan ätit på det där stället på hörnet nära hamnen, som är ganska blått. Himmelsk caecarsallad :) vi får testa lilla smulan nästa gången, tack! :)