onsdag, juli 19

Order per post

Alla utom jag tycks ha fått hem LaRedoutes höstkatalog och beställer som galningar. Ja jag är en smula bitter över att inte ha fått katalogen. Kul att kika i. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen..nej det gör jag inte. Jag frågar, hur kan man köpa utan att ha provat först? Det blir ju alltid fel. För mig i allafall. Och så ska jag skicka tillbaka och så kostar det trots att jag inte köpte nåt. Dessutom ser det jag får hem i en skrynklig plastpåse sällan så fint ut som det jag ser på nätet eller i katalogen. Jag handlar ju så ibland ändå jag också. Sällan dock. Tycker bättre om att kunna prova och gå ut från butiken med en kasse dinglandes i handen. Som jag kan öppna och kika ner i då och då på väg hem.

12 kommentarer:

Me sa...

Kataloger är till för att “kika i”. Det är därför som jag med jämna mellanrum får en katalog hemskickad från Victoria's Secret.

Anonym sa...

LaRedoute hade ovanligt mkt fint i år. Är det din make man kan skymta i bakgrunden från dagens garderob?

Anonym sa...

Har inte heller fått katalogen!:(
Kommer att sitta och vänta på postlådan idag!

Linda K sa...

japaneseviking: HAHAHA!!! kika på :D

maja: ja det är kul med tara och cacharel tycker jag. och japp, det är maken i rött där bakom. Ha ha ha ser ut som han står och spänner, men han bär nog bara nåt :)

e-l: vi väntar gemensamt...

Anonym sa...

Verkar som La Redoute katalogen kommer senare till oss som bor i Sthlm, var samma med vår/sommar upplagan.

Såg att du läser Box 21 förresten, måste fråga vad du tycker? Jag läser också den nu.

Anonym sa...

Jag är en flitig postorderbeställare, föredrar till och med det framför affärer. Blir så stressad av affärer, mycket folk och son som inte vill samarbeta.

Anonym sa...

Du har iallafall något att se fram mot - det var mycket inspiration i den nya katalogen.

Själv har jag beställt en Kokosalakiväska och en Cacharelsjal till fyndpris - på hemsidan låg ju fel pris ute i flera dagar. Väskan fick jag för 269 kronor istället för 1659 och sjalen för 189 istället för 599 =)

Jag skulle ha köpt ännu mer innan de upptäckte tabben =)

Sariw sa...

Det är så roligt med paket :)

Linda K sa...

katarina: har precis börjat, bara kommit några sidor, men jag tycker den verkar ok. Durå?

kattis: jag är tvärtom :)

hedgehog: gaaaalen tur! :D

stina: du sa det :)

sariw: roligare med kasse tycker jag :P

Anonym sa...

Jag har kommit en bit i Box 21 och hittills verkar den ok men en kompis till min pojkvän slutade läsa den, han tyckte den var för äcklig och för vidrig så jag fasar lite...

Anonym sa...

Jag beställer, som du säkert redan vet, gärna från nätet. Oftast blir det bra, faktiskt :)! Jag fick min katalog igår men jag tycker tyvärr att den är ganska så jobbig att bläddra i. Tung och rörig...

Linda K sa...

katarina: iiiii!

åsa på åsen: fortfarande inte fått min...