tisdag, januari 31

Bibliotekarie i nöd

Hjälp någon? Redan från första början tyckte jag den här H&M-klänningen var kanonsöt. Men jag stod emot. Nu fortsätter dom ju att peppra med kataloger och jag känner att mitt motstånd börjar brytas ner. Är det någon som har investerat i den som kan lämna ett utlåtande? Om storlek, och hur den sitter? Råd mottages tacksamt!

PS. Varför bibliotekarie i nöd? Tyckte det lät mer dramatiskt så.

UPDATE: Tack för allas tyck. Och för Pollys visning! Jag avvaktar lite till, tills vårkänslorna släpper loss på allvar.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, nu måste jag ju bara svara (smygläser här allt som oftast...) - jag föll för den också och beställde en vit och en dimblå(?). Utlåtande: den vita var finast, superfin från midjan och uppåt - dock kändes själva nederdelen lite för vid på något sätt, hade önskat en rakare modell, mer tunika typ. Det blev så mycket "finklänning" över det hela. Tyckte jag. Så de åkte tillbaka båda två.

Linda K sa...

susanne: aha. Tänkte den kunde vara fin med jeans under för att ta ner finheten lite. Vad tror du om det?

PS. Kul att du "smygläser"! :)

Anonym sa...

jag beställde en dimblå i stl 40, ren chansning för min del eftersom jag har midja på 38, höfter 40-42 och byst 44 och den satt väldigt bra, bortsett från att midjan var kanske lite för stor och bysten var bra men eftersom det inte är nån stretch blev det svårt att ta av den, för mig var den lite halvmysko men satt perfekt, fast sen har jag ju lite halvmysko kropp:P

Anonym sa...

Hej igen!
Hade själv tänkt köra med någon slags byxor under, men det blev väldigt mycket tyg nedtill på något sätt - typ "här kommer jag och halva min bylsiga garderob". Vad gäller storlek provade jag (min vanliga) 40 som passade perfekt.

Anonym sa...

jag försöker stå emot jag med... Egentligen är den föööör romantisk för min smak, men jag har så svårt att stå emot bloggtrycket ;)

Linda K sa...

anonymous: hm, jag har typ 36 upptill och 38 nertill...OM jag beställer undrar jag om jag inte ska slå till på en 6:a ändå... hi hi, alla har vi väl lite mysko kroppar ;)

susanne: fattar vad du menar. Jag vill egentligen prova innan jag köper, men nu har jag liksom "fastnat i vinkelvolten" om du förstår vad jag menar :S Om ett plagg känns småfel brukar jag dessutom kunna lägga upp/ta in/plocka bort rätt hyfsat själv.

hedgehog: ha ha ha jamen visst är det fantastiskt! Man dras med i bloggbehovet. Den ÄR väldigt romantisk, men jag tänker hela tiden slitna jeans till. Utom på midsommar, då vore den perfa. Så kan man stå där vid midsommarstången med alla andra tejer som tänkt likadant ;) Nu är jag dessutom på väg att bryta ett nyårslöfte, INTE shoppa årstideri förväg!!!!

Linda K sa...

anonymous igen: öh, jag menade en TRETTIOsexa förstås...

Polly sa...

Fick den idag, strl 38 med mina jättelökar och tjockrumpa och den satt faktiskt himla bra.
Har bara provat den supersnabbt, men det är troligtvis en keeper. Ser den också med slitna jeans och ballerinor... mmm... :)

Kan fota och skicka om du vill!
Polly, serviceminded

Linda K sa...

polly: oh pöööliiiiiizzeee!

Anonym sa...

Polly!
Jag vill också se =)

Anonym sa...

Oh, har också bestællt den!! Vill också se Polly!:) Jag undrar hur den ær øver armarna?

Anonym sa...

hmmm. tycker att du ska motstå ett tag till. tycker att den verkar så himla lång!

Polly sa...

Bild finns, välkomna!
http://pollybloggen.blogspot.com/

Linda K sa...

sigrid: dumt att man inte kan prova på nätet!

polly: tusen tack. Du är jättefin i den!

malin: nä madde hittade nog sin nån annanstans... För övrigt åh vad fint med mammamage under klänning! :)

Anonym sa...

Jag sa som jag säger till Malin - nej! (taskigt nog inte förrän hon hade beställt 2 ex av den men ja ja - den kunde ju ha varit fin - men nu ska jag inte göra samma misstag med dig ;)

Linda K sa...

anna: nä jag tror faktiskt att jag hoppar den. Det lär komma en massa annat fint i butikerna som man kan PROVA först. Dessutom kommer väl halva Sverige springa runt i den i sommar. Tick tack!

Polly sa...

Klokt beslut. Den jag hade hemma till låns är på väg tillbaks. Kvallen var kass, och modellen passade inte mig. Nåja, vi gör våra misstag.. ;)

Linda K sa...

polly: ibland behöver man ta hem och känna på plagget. Tyvärr ser det oftare finare ut på bild än i verkligheten, man undrar ju om det är samma plagg?

Anonym sa...

Jag har beställt den i 36. Håller tummarna för att den passar, men efter att ha läst utlåtandena här så känns det som jag valt rätt strl =)