tisdag, september 4

Unk unk

Som giraffer ju säger. Enligt min trovärdiga källa. Dom är helt galna, jag älskar dom. Det är rätt komiskt. För det är ju egentligen helt too much! För ett tag sedan skulle jag skrattat högt och rynkat på näsan om någon höll fram ett armband bestående av två svartvita giraffer. Nu skrattar jag högt och klappar på dom. Ja herregud, en jesus.

16 kommentarer:

Annie - PD sa...

Giraffer är coola djur, finfint på dig armbandet.

Linda K sa...

annie: tack :D

Anonym sa...

Jag har den brun-vita varianten. Jag klappar dem ibland, tokigt men de är ju så söta. Den vanligaste kommentaren från folk som ser armbandet är att det är "annorlunda". ;-)

Linda K sa...

linda g: hittills har jag faktiskt bara fått positiva kommentarer. att det är så galet att det är läckert. visst ska man klappa dom :D

Sunflower sa...

Jag har den brunvita och älskar den. Att de kan vara så söta! Och snygga och tuffa samtidigt! Helt otroligt! :) I alla fall har jag också fått bra kommentarer, i olika butiker när jag varit och shoppat. Än är vi inte sist att ha skaffat dem! ;)

Linda K sa...

sunflower: det känns tryggt :D

Anonym sa...

de är så mycket för mycket så de blir fina. Det funkar så. Själv har mina tigrar flyttat tillfälligt till USA, för de gick sönder :(

Anonym sa...

Ja så är det, too much. Först undrade jag vad alla håller på med. Nu håller jag på att svänga. Det är ju för sjutton rätt fint !!

Linda K sa...

hedgehog: precis. må dom komma säkera och hela hem inom kort!

cicci: galet coola!

Anonym sa...

Unk vad fint! Förstår att du klappar dem.

Linda K sa...

anna krimskrams: dom bör pysslas om :)

Anonym sa...

Giraffer är fina!! Klappa på du!

Linda K sa...

mia: klapp klapp :)

dddd sa...

Brööööööl!!!!!! :D

dddd sa...

Jag älskar mina också, btw. Jag äääälskar dem! Ohälsosamt mycket.

Linda K sa...

miss kyd: jag tror att dom bara mår bra av det!