lördag, september 15

Värmer och klär

130 kronor inklusive frakt för en pashmina på eBay. Det låter lite för bra för att vara sant. Och det är den nästan. Enorm, gossig och mjuk. Enda problemet är att sonen vill ha den som filt hela tiden.

13 kommentarer:

cicci sa...

Vilket fynd!!

Sunflower sa...

Tänkte bara fråga om du upplever din sina som seg att ladda? Det gör jag. Och om jag jämför med andra bloggar så är din seg. Kanske något att se över? Tips bara. :) Ha en skön pashmina dag!

Linda K sa...

lilie: tack :)

cicci: japp.

sunflower: ja det är nåt error på sidan som jag inte orkat göra ¨nåt åt, vet inte om det är det... tror maken får fixa. tackar :)

Jen sa...

Åh, vad fin! Kan du rekomendera säljaren? Vill också ha.. :)

Toppenblogg, keep up the good work!

Linda K sa...

jen: absolut. lingeriecouture heter säljaren :)

Maria sa...

Den ser jättegosig ut, en sån vill jag också ha! :-)

Linda K sa...

maria: in och kolla, det var en sån där föräljare som hade flera ute samtidigt :) obs, jag valde den tjockare varianten.

Charlotta sa...

Hej!
Två frågor:
1)Hur är den i kvaliteten? Känns den äkta?
2)Hur fick du den så billigt? Kollade säljaren och det stod att frakten var 9 brittiska pund. Och ihop med utgångspriset så blir det minst 190 kronor.
Jättemysig ser den ut i alla fall :)

Linda K sa...

charlotta: kvalitetn är riktigt bra faktiskt. den är väldigt tjock, som en liten filt. jag betalade $12.99 för själen och $6 för frakt. här kommer en långlänk:
http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140159058741&ssPageName=MERC_VIC_RSCC_Pr12_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=140155717734&itemcount=12&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget

Charlotta sa...

Långlänken funkade inte. Men jag kollar på sidan. Det finns en som heter 4 PLY och en som inte heter det. Vet du vilken du tog? Krånglig jag är. Men jag är verkligen på jakt efter en sån :)

Linda K sa...

charlotta: den här tog jag: 4 PLY PASHMINA CASHMERE WOOL SCARF WRAP SHAWL GREY TP17 buy it now price: 12.99

Charlotta sa...

Tack så hemskt mycket! Nu är en likadan strax på väg hem till mig :)
För övrigt vill jag passa på att säga att jag läser din blogg i princip varje dag, uppskattar den och tycker du har en cool stil! Du är inspiration helt enkelt.

Linda K sa...

charlotta: hoppas du blir lika nöjd som jag :) och tack, blir jätteglad av att höra det!