fredag, september 14

Ojdå kära nån

Jag kan konstatera att vissa verkligen går igång på vatten och cykelhjälmar. För dom som inte har fattat det vill jag upplysa om att jag skriver om vad jag tycker på den här bloggen. Inte vad alla måste tycka är rätt eller fel. Och jag skriver vad jag vill. Alla får tycka, men gör det med lite stil va?

18 kommentarer:

Cosmopolit sa...

Jag repeterar: rör inte vår bibliotekarie!!! If U mess with Linda K U mess with all other fashion blogging women!!!

Anneca sa...

Herregud vilket liv det blev på några! Fascinerande att folk kan bli så upprörda över lite vatten och en hjälm. De såg nog inte inslaget på nyheterna i våras om killen i 35-årsåldern fr Göteborg som hade börjat ettan igen. Han hade cyklat utan hjälm. In i en betonggris. Nä, jag ser hellre dum ut en stund, än att jag är det resten av livet...
Bra rutet btw Linda!

Charlotta sa...

Ja, oj.. kära nån! Jag som tyckte det var ett ytterst harmlöst inlägg med humor dessutom.. Antar att vissa inte tolkade det så :-)

Anonym sa...

Vatten är bra, så länge det inte kommer uppifrån (regn) och cykelhjälm ska man ha! Eller som jag brukar säga: jag ser hellre dum ut än är dum på riktigt!

Johnny sa...

Ja satan vad folk tyckte om det där alltså.

Heléne sa...

Oj så folk tycker till!

Jag håller givetvis med om både hjälm och vatten.. sörplar i mig 3 liter om dagen.. mest för att de är bra för min viktminskning, men ändå!! :) Den där vattenkannan känner jag alltså allt för väl igen =)

O skriv vad du vill, för de är bara lovely!! =)

Petra sa...

Men herregud! Det är väl trevligt att tycka till! Inte mesa med alltid!Det är ju klar Linda skriver vad Linda vill, men samtidigt, man måste väl inte hålla med alltid!!

Mie, Absolut Guldkant sa...

Oj ja, det blev som när jag tyckte till om veckans läsarklädsel i Elin Klings blogg... Jag fick en hel mobb mot mig;) Men jag tänker tycker fortsätta tycka att det bara såg trashy ut. Så det så;)

cissi sa...

Hmm, Linda, självklart får du skriva vad du vill på din blogg, men då får du vara beredd på att andra människor tycker annorlunda. Jag tycker inte någon kommentar varit i närheten av ditt inlägg med svordomar ch tillmälen...;)
Slappna av. Eller granska alla kmmentarer innan. Gillar din blogg för övrigt!

polly sa...

Oj herregud! Känns lite fånigt att argumentera MOT hjälm. Att man är fåfäng och rädd om frisyren är väl en sak, men det är ju korkat att på allvar tro att det är oväsentligt att ha hjälm.

Linda K sa...

cosmopolit: ha ha, jorå alla får tycka och alla får tycka vad dom vill. tycker bara att den del gör det rätt fult.

anneca: tack :)

charlotta: bra att NÅN tolkade det så ;)

anonym: :)

johnny: ja motsättningar är spännande!

heléne: kul när folk tycker till!

petra: öh, det är just det jag skriver. läs igen kanske du ser ;)

mie: ibland tar det fyr :P

cissi: då tycker vi olika. tack jag är redan rätt avslappnad. och om du läser igen lite noggrannare kanske du också ser att det är precis vad jag skrivit.

polly: jag säger som minna: tomma lador behöver inget tak :D

Spiro sa...

Hehe, var först rädd att du tyckt att jag lagt mig i för mycket. Såg senare att jag inte ens var i närheten av de andras hysteri..%o)

Linda K sa...

spiro: alla får och bör lägga sig i :)

Hanna sa...

Mohahaha!! Sitter här på jobbet en söndag och skrattade rakt ut när jag läste kommentarerna... Livat! Förresten, I USA använder alla hjälm när de cyklar men inte någon när de åker rollerblades. Logik någon?

Linda K sa...

hanna: och i holland tänder man uppenbarligen en joint och ger sig ut hjälmlös på hojen. äventyr! ;D

Hanna sa...

Då trillar man kanske mjukare??? ;)

Linda K sa...

hanna: kanske det :)

Fröken SötSur sa...

Jag skulle absolut inte argumentera mot hjälm, men jag förstår helt klart de andras synpunkter. Jag tyckte diskussionen var riktigt intressant. Jag skulle också bli lite förbannad eller kanske mer förvånad om någon kom och sa att jag också borde dricka mycket vatten, på samma sätt som om någon skulle lägga sig i hur mycket jag shoppar, vad jag äter, hur jag sover, vad jag tycker, vad jag känner...