onsdag, oktober 8

Vad bidde det då? Det bidde en bh.

På lunchen ramlade jag förbi Lindex, där Jean Paul Gaultier härjade. Inte personligen, utan i form av hans samarbete med Lindex där 10 procent går till bröstcancerforskning. Jag gillar randigt, men i övrigt har jag inte fallit för någonting av det jag sett i det här samarbetet. Lite för galna mönster och mycket dragkedjor för min smak.

Ehuru drog jag ändå mitt strå till stacken för bröstcancerforskningen i och med den här bh:n. Lite Madonna-Vogue sådär. Och väldigt bekväm. Jag har ofta en bild av att jag går på fancy tillställning med sån bh och bara en kavaj över. Så att bh:n liksom skymtar och ser ut som ett snyggt linne. Det har hittills aldrig hänt och kommer säkerligen inte göra i framtiden heller. Jag får "vogua" hemma framför spegeln och vara nöjd med det helt enkelt.


2 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Får kika in ... Men gillar inte heller galna mönster.

Kan inte sluta irritera mig ( för det gör jag) på alla fashionistor som skriver så käckt om Lindex medans resten av garderober är värd insatsen till en bostadsrätt. Jag gillar Lindex det är inte det men just den här smygreklamen... Näehe

Unknown sa...

miss ud: jag håller till fullo med. det klingar ganska falskt. lindex klarar sig bra utan att muta prada-brudarna!