måndag, oktober 20

Rent hus

Vårt badrum är (så gott som, det fattas bara en grej. Det gör det alltid va?) klart. Det är byggdamm typ överallt, trots att Dådermannen täckt bra.

Jag vill bara stäääda! Jag vill städa hela huset. Rubbet. Finns det verkligen inga lediga dagar till sånt som statligt anställd? Jag tippar att en vecka skulle räcka?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Godkväll Linda!
Idag var första dagen på vår badrumsrenovering! Jag förstår att vi har några mardrömsveckor framför oss vad gäller renhetsnivån i lägenheten.
Kanske så traumatiskt att man måste sjukskriva sig. Enda sättet att tillfriskna: städa.
Känner redan som du.
Hälsar Cissi

Unknown sa...

cissi;: håll ut och tänk på vad fint det blir när det är klart. sjukskrivning? ja om man mår tillräckligt dåligt. vilket man mycket väl kan göra! ;D

Joanna sa...

Oh, har försökt hitta inlägget då du skrev om badrumsrenovering sist. Har för mig att du då länkade till entreprenören ni använde som du var nöjd med? Tipsa jättegärna! Är på jakt efter en duktig hantverkare.

Unknown sa...

joanna: vi har anlitat Dåderman vid ett par tillfällen och varit mycket nöjda varje gång. Inte det billigaste alternativet, inte det dyraste heller. Men dom är trevliga, proffsiga, håller tider, anpassar sig, och gör ett fantastiskt bra jobb! daderman.se

Joanna sa...

Tack snälla för svar!