tisdag, augusti 19

Olja naglarna!

Innan sommaren var jag lite i valet och kvalet om jag skulle skaffa gel-naglar. Kul med fina händer på sommaren (varför bara på sommaren, det är väl alltid kul? Nåväl). Jag gick till salong och fick såna förra sommaren. Samtidigt hade jag i åtanke att det tog mig nästan ett år att få naglarna fina igen efter att jag hade tagit bort "gelet". Tunna, kluvna och riktigt risiga. Gillar inte riktigt heller när dom blir så där gel-tjocka. Så det tog emot.

Jag struntade i salong och började istället pyssla själv med naglarna, som hade lyckats växa till sig lite. När mina naglar blir längre brukar det hålla ett tag och sen går en av och så tröttnar jag och klipper jag ner dom igen. Dessutom brukar inte nagelbanden vara någon vacker syn. Nu satte jag igång med nagelolja morgon och kväll, nagelbandskräm och skyddande lack.

Vilket har gett resultat. Naglarna har blivit tåligare/starkare/segare. Dom skivar sig inte och går inte av. Jag får till och med fila ner dom lite för att dom inte ska kännas för långa (vill inte ha klor, utan så där lagom). Nagelbanden är finare än någonsin. Jag tror jag har nageloljan att tacka för det.

Tack nageloljan!


5 kommentarer:

hallinbloggar sa...

Wow! Precis vad jag behöver. Några speciella märken du använt?

Unknown sa...

hallinbloggar: jag har haft en del olika. Myrrh Nail & Cuticle Oil är jättebra. likaså Babor Nail Treatment oil. båda finns hos skincity.se :)

Jessica E sa...

Det där måste jag också testa!!!

Unknown sa...

jessica e: kör!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag kör nagellack tre dagar så oljar jag som bara den några dagar och sedan nytt nagellack.

Har bra olja från Isadora som Sara Hedgehog tipsade om.