torsdag, augusti 7

Here we go again

Nu blir väl vissa upprörda, men skit i det. Varför inte berätta vad det är för kön på bebisen man har fått? För att det inte spelar någon roll? Men barnet är ju pojk eller flick. Varför ska det vara en hemlis vilket, U-Clara?

11 kommentarer:

Susie sa...

Haha, ja, så himla lustigt. Det komiska är ju dessutom att de som frågar i kommentarsfältet direkt får svar från någon att "könet är väl inte det viktiga". Hur pk får man vara liksom...

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag förstår faktiskt inte heller det. Det blir bara en större sak av det hela då.

Malin sa...

Just för att provocera lite, gissar jag. Och kanske få nån att fundera på varför det känns viktigt att veta om det är en flicka eller en pojke. Just det här barnet. Det föds ju så många varje dag, ungefär lika många av varje.

Sandra sa...

Håller helt med dig Linda!

bettan sa...

Kan bara hålla med dig.

B-M sa...

Ja man får ju hoppas att det inte är en hen.....

Anna sa...

Man kanske inte vill berätta allt helt enkelt?

Unknown sa...

susie: väldigt pk ;)

i will not: eller hur :)

malin: javisst, men det känns lite fjantigt att hemlighålla det tycker jag. det är ju inte chockerande uppgifter vilket som.

sandra och bettan: :)

b-m: kanske DÄRFÖR hon inte vill berätta :D

anna: nä precis. hon bestämmer. men jag tycker det är rätt fånigt.

En annan Linda sa...

Fast det är ju egentligen rätt intressant att folk blir så provocerade av att inte få veta, visst? Att det ska vara så viktigt liksom. Särskilt när det handlar om en bloggare som de allra flesta som blir upprörda inte har en relation till, mer än via bloggen. Vad ger då informationen om barnets kön, egentligen? Det är ju inte direkt svaret på en stor livsfråga för läsaren.

Det jag kan tänka mig att hon vill är att få folk att ifrågasätta varför det är så viktigt att veta könet, men det tror jag flyger rakt över huvudet på många.

Unknown sa...

linda: ja clara vill ju mycket. väldigt mycket. jag är väl för gammal för att bli imponderad ;)

Unknown sa...

karin: ja, eller kattunge som min man och jag önskade oss!