tisdag, februari 25

Style by Linda K

Linda måste få lite vår/sommarjackstips. Den där jackan man kan ha ut på klipporna och grilla i och när man ska till Liseberg med barnen. Sportig men inte för sportig utan ledig och klädd. Provat bomberjacka men det är inte för mig. Snyggt på andra men jag känner mig för gammal :/ 40+.....Hjälp! Gillar din stil, litar på dig!

Hej! Känner igen det där. Jag tror mig ha funnit lösningen, eller hur man nu ska säga. Det finns nämligen inte en jacka som funkar till allt. Man behöver flera!

Jag är en gammal sucker för jeansjackan. Är inte så bra på att använda den, men den är snygg! Den kan, anser jag, faktiskt vara den jacka som funkar nästan jämt, utom till väldigt uppklätt och när det är för kyligt. Men det går att klämma in en varm polotröja under eller en poncho över. Och våga inte säga att du är för gammal för jeansjacka, den kan alla ha.

Men som sagt, vi behöver alternativ. Vi behöver förslagsvis en skepparkavaj. En sån där lite längre stickad kavaj med guldknappar. Finns i alla prisklasser från billig till dyrdyr. Många färger också. Jag  skulle välja marinblå eller svart. Det fina med skepparkavajen är att den kan kläs både upp och ner. Jeans, t-shirt och sneakers, eller LBD och klackar.

Vad har vi mer... Jo vi har den sladdriga slappa trenchcoaten. Jag har en ljusbeige från H&M, tunn och loose fit, också en sån där som går till mycket.

Sen finns det ju skinnjackor, sportjackor, anoraker och mer därtill, men där är jag varken expert eller jätteintresserad. Oftast blir det bra och fint när man hittar nåt man trivs i.

Jag får visa bilder när jag kommer hem (paddan och jag är inte bästisar). Lycka till och må du finna ett par schyssta vår- och sommarytterplagg!

2 kommentarer:

Malin H sa...

Tack Linda, du tänker så rätt. Man behöver faktiskt fler än en :) Jakten går vidare men nu spanar jag åt lite olika håll.

Unknown sa...

Malin: Maya the force be with you :)