tisdag, februari 18

Se men inte röra?

Jag må hålla koll på fingrarna, men tro för det icke att jag inte tänker och ältar. Blå eller grå, grå eller blå? Jag trodde jag var säker (blå) men nu drar jag mer åt annat håll (grå). Och i nästa stund tänker jag: ... eller ingen alls, jag behöver kanske inte en poncho? Schizofen?

Och så funderar jag på en sån här fin:

Update: ok nu vet jag, jag vill ha den blå!

...väl?

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Jag älskar Comme des Garcons Play-tröjor. Så sköna och så himla coola, om du frågar mig. Och ang poncho vinner blå.

Unknown sa...

pim: ja dom är rackarns. fast jag kom på att jag har en randig hope, kanske ska nöja mig med den... mitt nya sparsamma leverne du vet ;) ja det måste bli blå!

Garderobenmin sa...

Ponera att man skulle vilja klicka hem en sån där randig...vilken webshop skulle du använda dig av då? Inte för att du skulle det....eller att MAN för den delen skulle klicka...

Garderobenmin sa...

Och just det, blå alla dagar i veckan!

Peace in mind sa...

Alltså, nu tycker jag att du blivit för tråkig;) Motstår hela tiden dina impulser...

Skämt å sido har ngt liknande smugit sig in även här. Vill vara sugen på en underbar rosa grej, testar och testar igen för att säga till mig själv att detta är onödigt. Vafalls, detta hade inte hänt för ett par år sedan. Skrämmande och bra på samma gång.

Unknown sa...

liten: OM man rent hypotetiskt skulle klicka hem en sån tröja skulle man kunna göra det här: http://shop.doverstreetmarket.com/comme-des-garcons/play/t-shirts

blått e flott!

pim: skrämmande och bra = moget :D