onsdag, februari 5

Orka

Nej, inte blogga. Lägga sig i sängen och läsa.

God afton.

2 kommentarer:

Bucket sa...

Jag har länge funderat över den här kommentaren, och det är nu dags att göra slag i saken.

Din blogg är ganska tråkig om man jämför med tidigare år. Jag har följt din blogg sedan början och funnit den inspirerande. Din stil var oklanderlig, och jag letade alltid genom din flickr när jag behövde inspiration (ditt bästa år är hittills 2012).

Jag säger hittills för att jag tror att du har en svacka. Och jag tror att den började när du beslutade dig för att klä dig mera "vuxet" i gämpade färger och/eller när du fick på pälsen för "stor/liten-posten".

Det är inte längre roligt att titta på din flickr, som du själv uppmärksammade häromdan. Så snälla Linda, gaska upp dig! Jag vet att du kan! Mer färg! Querkiness! Coola kläder! Och inte såna tråkposts som denna jag kommenterar på, då kan det lika gärna vara tyst tycker jag.

Sammanfattningsvis: pigga på dig! Bli awesome igen!
/Miss Bucket

Unknown sa...

miss bucket: tack för input. jag håller med om att jag har ändrat stil över åren. inte lika färgsprudlande och mönstrat längre. och vet du, jag trivs otroligt bra med det. det är inte så att jag känner att jag måste klä mig vuxet, men jag blir äldre och min stil har ändrats därefter. det är alltså inte en svacka, och inget jag känner att jag behöver åtgärda. jag känner att jag har hittat MIN stil. du får hitta en ny färgsprakande person att inspireras av helt enkelt ;) och vad gäller bloggen, tja jag lever, jobbar, mammar, fruar, husar och känner att bloggen inte behöver komma i första hand. sen händer det diverse saker i mitt liv som jag inte skriver om som säkert påverkar. men än så länge tycker jag ändå det är kul att blogga och därför fortsätter jag. många i min nära omgivning tycker att jag ÄR awesome, det är viktigast för mig :)