tisdag, november 24

Rädda barnen vetja!

Jag gör som Sara har gjort och köper Rädda Barnens hjältearmband. 100 kronor. För varje sålt armband går 53 kronor till Rädda Barnens arbete.

Köp ett du också!


16 kommentarer:

e sa...

Bra, nu hoppas jag på några bra tips på hur man kan bära dem. Kombinationer och så. Jag kommer hämningslöst sno alla dina bra idéer.

Linda K sa...

e: armbandet? jag tror jag kommer att bära mitt på armen? ;D

Garderobenmin sa...

Kanske det, fast jag är lite lur på en illustration istället. Funderar.

e sa...

Du kommer säkert hitta på nån schysst kombo som jag inte haft en tanke på även om det är ett enkelt armband. No pressure ;)

Camilla sa...

ameh vad galet. jag köpte också ett tidigare ikväll.

anna sa...

och jag vet då inte vad jag helst vill ha... de har så mycket fint! och det är ju jättekul.

Linda K sa...

liten: ja det går ju lika bra! :D

e: jag ska klura på det! :)

camilla: great minds think alike :D

fru a: eller hur!

Sara sa...

Alla får armband :)

Linda K sa...

hedgehog: armband für alle!

Mie sa...

Nu har jag beställt ett av varje:)

Linda K sa...

mie: :D

tant t sa...

Japp...done! :)

Stycket sa...

Nu ska jag vara sådär tråkigt och säga: "Okej, 53 procent går till Rädda barn men vart går övriga 47 procent? Tillverkningskostander? I think not."

F'låt. Nu ska jag sona för min cynism och köpa mig ett armband jag med.

Linda K sa...

tant t: good girl!

stycket: ja köp ett och gläd dig åt de 53 kronorna.

Anonym sa...

Hej! Jag heter Pernilla och jobbar på Rädda Barnen. Det är jag som ansvarat för att ta fram vårt hjältearmband och jag kan verkligen garantera att 53% går till vårt arbete. (Men det är förstås viktigt att ifrågasätta och ställa frågor kring just insamling!) 42% är kostnaden för att tillverka armbandet (vi har valt tillverkning i Norden istället för Asien, därför blev det relativt dyrt) och 5 % är kostnad vi måste lägga på för att täcka kostnad för att skicka armbandet till dem som beställer (lager, packning, porto).
Allt kostar, så är det bara! :) Men pengarna som ni bidrar medgör oerhörd nytta, det har jag både upplevt på plats i fält och får genom mitt jobb bevis på varje dag. Så TACK alla ni som stödjer Rädda Barnen genom att köpa julklappar eller något fint till er själva genom vår designshop för barns rättigheter - enligt mig ett himla bra sätt att stödja något gott!

Hälsn
Pernilla Norström/Rädda Barnen

Linda K sa...

pernilla: hej! tack för informationen. jag tycker det känns jättebra att handla i er webbshop och samtidigt göra något bra för barn :)