lördag, januari 31

Spänning

Det är en timme och 40 minuter kvar till min klipptid. Eller, är det det? Maken mår dåligt. Frågan är hur dåligt? Så dåligt att han inte ensam kan ta hand om ungarna medan jag pånyttföds (jamen vaf*n...)? Han är i sängen än. Vilken cliffhanger!

10 kommentarer:

E sa...

Han fixar det! Han är superman! Hälsa att min man var superbakis igår och var själv med barnen i nio timmar medan jag rumlade runt i Vingåker. Det var fridens liljor när jag kom hem. Kaffe till maken och i väg!

C. Meow sa...

Oh Majgådd. Hälsa maken att han snäpper upp sig, en sån sak som frisörtid får ICKET missas. Du får bjuda igen genom att ta på sjuksköterskedräkten ikväll ha ha

Anonym sa...

Sparka upp "karl-skrället" ur sängen medetsamma!!!! Klart du ska klippas, fattas bara annat.
Tänk att de alltid blir sååå sjuka.......cliffhanger, haha...

http://rosalucia.bloggagratis.se

PGW sa...

Karln får skärpa sig. Män är veklingar, de tror de ska avlida vid minsta nysning. Det är bergis inget fel på honom. Häll i honom lite kaffe och gå till frissan för sjutton!

Linda K sa...

alla: till makens försvar måste jag meddela att han tycks ha fått influensa. men han höll tappert ut medan jag frissade mig :)

Anonym sa...

En liten fråga. Vad har du för storlek på din fina Anna Holtblad kofta? Den med söta puffärmar. Inbillar mig att jag är byggd ungefär som du.

/Sofia

Linda K sa...

sofia: jag har en medium :)

JO sa...

Koftan var hur fin som helst! Satt som en smäck på dig! Själv är jag för liten för att ha något med sådan puff tyvärr. Skulle nog mer se ut som en amerikansk fotbollsspelare än en vass karriärskvinna som du gör ;)

JO sa...

Ahhh det ver Rodebjer läste jag precis! Blogga precis själv också lite kort om ett Rodebjärfynd. Men mer i basmodellens tecken...

Linda K sa...

johanna: ha ha, tack :D bas är inte fel det heller!