torsdag, januari 29

*Poff*

Maken tittade roat på mina gurglande kinder och undrade:

- Exploderar dom snart?

Och det gjorde dom!

9 kommentarer:

Tre stycken sa...

Huu, Listerin svider! Men svider det så hjälper det! :-)

PGW sa...

Hmm jag är skeptisk. Bekant träffade tandläkaren som trodde att han var svårt sjuk. Listerinet hade inte bara tagit bort de bakterier han ville ha bort, den tar även bort de bra bakterier man ska ha i munnen. Sedan han slutade med Listerin så blev han frisk igen.

Anonym sa...

Min tandläkare blandar ut listerin med vatten, 50/50 är alldeles lagom enligt honom

Linda K sa...

tre stycken: och fräter lite kanske ;)

pgw: men shit...

lena s: åh det ska jag göra! tack :)

Anonym sa...

Okej,nu måste tandsköterksan blanda sig i debatten. Listerine innehåller väldigt lite flour så... om effekten du vill ha är att förebygga karies - använd istället Flux. Listerine ger upphov till grymman missfärgningar, innehåller mängder med alkohol (därav utslag på alkomätaren) samt att den tar död på bakterierna i munhålan d vs även de goda bakterierna... de vi faktiskt behöver. Är man ung, frisk och tandborstningsbenägen behöver man absolut inte skölja med något annat är t ex Flux eller Dentan som är en ren flourprodukt. Privattandläkarna har nu avslutat sitt samarbete med Listerine och valt att ta bort sin loggo från denna produkten. Jag som dagligen polerar och putsar folks tänder ser väldigt mkt missfärgningar som Listerine orsakat. Linda, skit i den där skruttprodukten!

Linda K sa...

ak: oj. jag har faktiskt kört med flux fram till nu. men om jag blandar med häften vatten? tills flarran är slut?

Anonym sa...

Well, effekten av både det ena och andra blir ju mindre om man blandar det med vatten och då kan man ju fråga sig till vilken nytta man ska skölja alls. Men, smålänning som jag är har jag oxå svårt att slänga ngt som inte är slut så... gör som du känner. Jag är ingen pekpinneflourtant, bara en enkel tjej som ville ge lite goda råd;-)

Linda K sa...

ak: och det uppskattas! :)

Anonym sa...

Ehh..här kommer en debattör till. Enl tandhygienisten så är the fullt m fluor. Skölj runt sista klunken! Bättre än det som kan köpas i affären. Och billigare. Listerine innehåller dessutom 23% alkohol. Bra att veta om man skall köra bil efteråt. Eller ge till barnen.. :)