söndag, december 21

Behålla stilen?

Henrik Schyffert pratade om en himla massa bra och tänkvärt. Det ploppar upp aha:s hos mig hela tiden. Bland annat hade han en teori om att man finner den klädstil som man behåller, tider och trender till trots, för att man vid den tiden i sitt liv fick någon form av bekräftelse, ett erkännande från omgivningen som gjorde att man kände sig nöjd och tillfreds. Mysigt, tror jag var ordet han använde. Och därför känner man sig trygg och bekväm med den klädstil man har och behåller den.

Alltså. Kan det vara så? Jag tror inte riktigt det stämmer på mig. Jag må ha en viss stil, men den förändras ju lite då och då. Eller har jag bara inte blivit bekräftad än?!

8 kommentarer:

Petra sa...

Nej, då har inte jag det heller. Jag förändrar mig också. Saker och ting man tänker "det skulle jag aldrig ta på mig" finner man sig själv bära någon månad senare. Jag drar dock gränsen vid 80-talsglasögon och stentvättade jeans ;)

Peace in mind sa...

Åh vad jag gillar dig Linda K *skickar bekräftelse i ett fint paket*Kram:)

Linda K sa...

petra: det gäller kanske mer män? :D

p in m: jag gillar dej tillbaks, kram :D

sagt o gjort sa...

Jag tror att det stämmer på många! tänk alla som fastnat i 80 eller 90-tals stil, fastän de ser ut som ett ufo. min teori har varit att då kände de sig snygga och trygga då, varför byta? och så blir de hemmablinda. Tror inte att det händer med folk som har ett stort modeintresse. då är det annat som driver! ellör? =)

Linda K sa...

picaflor: jag tror du har mycket rätt :)

malla sa...

Haha, stämmer helt in på min teori, som liknar picaflors, att de som var hippa på högstadiet som i mitt fall utspelade sig på 80-talet fortfarande har samma klädstil och liknade frisyr... :D

Linda K sa...

malla: ljuva tider :D

No-one sa...

Jag tror du har kommit på det smarta, att ändra stil ofta = bekräftelse ofta. Eller?